Forgónyeles sodrófa, nyújtófa 44 cm

Forgónyeles sodrófa, nyújtófa 44 cm hosszú. A munkahenger 25 cm hosszú, átmérője 6 cm. Anyaga fa.
Forgónyeles sodrófa, nyújtófa 44 cm hosszú. A munkahenger 25 cm hosszú, átmérője 6 cm. Anyaga fa.
Forgónyeles sodrófa, nyújtófa 44 cm
Forgónyeles sodrófa, nyújtófa 44 cm
Forgónyeles sodrófa, nyújtófa 44 cm
görgős sodrófa, fa görgős nyújtó, forgónyeles nyújtó henger
Ár:
4.250 Ft
Cikkszám:
PL207654-DOM
Vonalkód:
5904134207654
Súly:
0.20 kg
Hosszúság:
44 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

Vásároljon a Forgónyeles sodrófa, nyújtófa 44 cm kínálatunkból, ami elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a célszerűsége pedig vitathatatlan. Előnye, hogy használat közben kevésbé terheli meg a kezet, és felgyorsítja a munkát. Anyaga bükkfa. A forgó markolata teszi lehetővé az egyszerű és könnyű munkavégzést.

Részletes méretleírás:
- hosszúság: - munkahenger: 25 cm; - markolattal: 44 cm
- átmérő: - munkahenger: 6 cm; - markolat: 3 cm
- tömeg: 0,625 kg

Diós bejgli
 
Hozzávalók:
A tésztához:
 50 dkg sima liszt
 25 dkg margarin
 1 tojás
 2 tojás sárgája
 1 dl tej
 3 evőkanálnyi cukor
 2 dkg élesztő

A töltelékhez:
 70 dkg darált dió
 36 dkg cukor
 3,3 dl víz
 reszelt citromhéj
 szegfűszeg
 mazsola
 2 dkg vaj
 2 evőkanálnyi baracklekvár

Elkészítése:
A vízből és a cukorból - a citromhéjjal és a szegfűszeggel - főzzünk szirupot. Ha kész, keverjük el benne a diónyi vajat, és vegyük ki belőle a szegfűszeget. A dióhoz adjuk hozzá a mazsolát, öntsünk rá a forró szirupot, dolgozzuk össze a masszát (tegyük bele a baracklekvárt is) és hagyjuk kihűlni.
Az élesztőt a tejjel és a 3 evőkanálnyi cukorral futtassuk fel. Az átszitált lisztet dolgozzuk össze az elmorzsolt margarinnal, az elhabart tojásokkal, egy csipet sóval és az élesztős tejjel. A tésztát (pihentetni nem kell) osszuk 4 (négy) egyenlő részre, s az egyes cipókat nyújtsuk téglalap alakúra (kb. A/4-es méretűre).
A kihűlt (és ugyancsak kiadagolt) tölteléket kenjük egyenletesen a tésztalapokra. (Arra vigyázzunk, hogy a lap egyik hosszanti oldalán maradjon szabadon annyi tészta, amennyivel a tekercset majd le tudjuk ragasztani). a rövidebb oldalain kicsit hajtsuk vissza a tésztát, majd - a szabadon hagyottal szemközti oldalról kezdve - tekerjük fel. A bejgliket fektessük tepsibe (ne túl szorosan, mert nőni fog!), kenjük meg vékonyan az elhabart tojással, majd egy órára tegyük hideg helyre. Mielőtt a sütőbe kerül, több helyen szúrjuk át teljesen a tekercseket, hogy a képződő gőzök ne feszítsék majd szét.
A sütőt melegítsük 200 Celsius-fokra, tegyük bele a bejglit, s (ezt a hőmérsékletet tartva) 35-40 perc alatt süssük meg. A szeletelés előtt hagyjuk teljesen kihűlni.

Fatermék
A termék anyag összetétele:Bükkfa
Átmérő:6.00 cm
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel:44.00 cm
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek