Csirkedaraboló olló 12 cm FSZ

Rozsdamentes csirkedaraboló olló 24 cm hosszú, 10 cm-es vágófelülettel, ergonomikus markolattal
Rozsdamentes csirkedaraboló olló 24 cm hosszú, 10 cm-es vágófelülettel, ergonomikus markolattal
Csirkedaraboló olló 12 cm FSZ
Csirkedaraboló olló 12 cm FSZ
Csirkedaraboló olló 12 cm FSZ
Csirkedaraboló olló 12 cm FSZ
csirkebontó olló, baromfi olló, konyhai csontvágó olló, szárnyas olló
Ár:
3.850 Ft
Cikkszám:
PL512468-AMB
Gyártói cikkszám:
51246
Vonalkód:
5904134512468
Súly:
17.50 dkg
Hosszúság:
24 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

A Csirkedaraboló olló 12 cm FSZ több célt szolgáló és feladatot ellátó hasznos konyhai eszköz, melyet a darabolás során használunk. Anyaga rozsdamentes acél penge, szilikon hatású műanyag foglalatba. Kézhez álló kialakítása, biztonságos használata, hosszú élettartama és gyakorlatiassága, a legfontosabb szempont. Biztonságos érzését a puha tapintású markolat biztosítja.

Részletes méretleírás:
- hosszúság: - penge: 10 cm; - markolat: 12 cm; - penge+markolat: 24 cm
- szélesség: - penge: 0,20-2,20 cm; - markolat: 7 cm
- tömeg: 0,175 kg

Bográcsos kakaspörkölt nokedlivel

Hozzávalók:
 egy kakas, ki már kiszolgálta a baromfiudvar hölgyeit
 1 deci olíva olaj
 3 nagy fej vöröshagyma
 5 gerezd fokhagyma
 3 evőkanál édes pirospaprika
 fél üveg lecsó
 só ízlés szerint

Elkészítése:
A bográcsban az olajt felhevítjük, szép sárgára pirítjuk rajta a nem túl apróra vágott vöröshagymát (a hosszú főzési idő alatt úgyis szétfő). Most jön a szépen feldarabolt kakas. Megsózzuk és még a paprika nélkül körbepirítjuk a húsokat. Mikor zsírjára sült, rászórjuk a pirospaprikát (így nem fog megbarnulni és szép színű lesz az étel). Körülbelül másfél órán keresztül rövid lével pároljuk, kevergetés közben. Csak, ha szükséges, akkor teszünk hozzá néha egy-két kanálnyi vizet. Beletesszük a lecsót és a szétzúzott fokhagymát. Készre pároljuk.

Nokedli

Hozzávalók:
 50 dkg liszt
 1 tojás
 só
 olaj vagy zsír

Elkészítése:
A lisztet a tojással, a sóval és annyi vízzel kavarjuk össze, hogy könnyen keverhető massza legyen. Lobogó, sós vízbe tegyünk 1 (egy) evőkanál olajt (olíva vagy napraforgó) és nokedli szaggatóval szaggassuk bele az elkészített alapanyagot, egyszerre inkább kevesebbet. Kb. 10 percig forraljuk, közben többször keverjük meg, nehogy az alján leragadjon. Ha feljön a tetejére, leszűrjük a nokedlit, leöblítjük. Lecsöpögtetve elkeverjük kevés felmelegített olajjal, zsiradékkal. Pörköltekhez adjuk köretként.

Vágóeszköz
A termék anyag összetétele:Acélpenge és bakelit
Mosogatógéppel mosható:Nem
Szín:Fekete - Szürke

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek