Hagyományos kézi kávédaráló

Kézi meghajtású mechanikus eszköz, mellyel a kávébabokat apró vagy még apróbb darabokra lehet zúzni.
Kézi meghajtású mechanikus eszköz, mellyel a kávébabokat apró vagy még apróbb darabokra lehet zúzni.
Kézi meghajtású mechanikus eszköz, mellyel a kávébabokat apró vagy még apróbb darabokra lehet zúzni.
Kézi meghajtású mechanikus eszköz, mellyel a kávébabokat apró vagy még apróbb darabokra lehet zúzni.
Kézi meghajtású mechanikus eszköz, mellyel a kávébabokat apró vagy még apróbb darabokra lehet zúzni.
Hagyományos kézi kávédaráló
mechanikus kávédaráló, kávémalom
Ár:
6.850 Ft
Cikkszám:
CZ349649-BQT
Gyártói cikkszám:
56400202/A05499
Vonalkód:
8591022349649
Súly:
0.38 kg
Szélesség:
9.50 cm
Hosszúság:
9.50 cm
Magasság:
17 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

A hagyományos kézi kávédaráló lehet akár konyhai dekoráció és gyakorlatias eszköz is egyben. A kézi mechanikus kávéőrlő segítségével azonnal élvezhető a frissen őrölt kávé aromáját, illata. Ezzel a daráló eszközzel a kávébabokat apró vagy még apróbb darabokra lehet zúzni, a késeinek távolságától függően. A kávédaráló állítható őrlési fokozatokkal rendelkezik, így könnyen beállítható a kívánt őrlési finomság a kávéfőzési módnak megfelelően. Anyaga fa, vas, réz és kerámiából készült daráló szerkezet.

Részletes méretleírás:
- hosszúság: 11,5 cm
- szélesség: 11,5 cm
- magasság: 16 cm; - hajtókarral: 18 cm
- tömeg: 0,445 kg

A török kávé elkészítése

A török kávé készítésekor nagyon finomra (púder finomságúra) őrölt kávét használunk (0,1-0,2 mm szemcsenagyság). A megfelelő kávékeverék nem sötét pörkölésű. Az iszlám országokban a hagyományos készítésű török kávé etiópiai és Riói kávébab fajták sajátos vöröses-barna pörkölésű keverékéből készül.
Az elkészítés lényege, hogy a kávét a cukorral és az esetleges egyéb ízesítő szerekkel együtt háromszor, lassú tűzön felfőzzük. Amikor először forrt fel a kávé, levesszük a tűzről és egy harmadát kitöltjük az apró csészékbe. A többi kávét újból felforraljuk, majd ismét egyharmadát széttöltjük. A harmadik felforralás után a műveletet megismételjük.
A török kávét szűrés nélkül, a leülepedett kávéaljról óvatosan lekortyolva fogyasztjuk.

Daráló
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek