- Főoldal
- Termékcsoportok
- Árengedményes termékek
- Nagy rózsafánk sütőforma
Nagy rózsafánk sütőforma
Nagy rózsafánk sütőforma
virágfánk sütőforma, rózsafánk sütő, Boldogi nagy-rózsa sütőforma
Ár:
8.650 Ft
7.650 FtKorábbi ár:8.650 Ft
7.650 FtKorábbi ár:8.650 Ft
Cikkszám:
HU112737
Gyártói cikkszám:
11273
Vonalkód:
5999559112737
Gyártó:
Súly:
32.50 dkg
Magasság:
16.50 cm
Elérhetőség:
5 db
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
A nagy rózsafánk sütőforma, más néven virágfánk sütőforma, boldogi nagyrózsa sütővas az a sütőeszköz, melynek segítségével egyszerűen készíthetünk nagy-rózsafánkot. A csörögefánk, más néven forgácsfánk rózsaszirom alakra sütésére szolgál. Csak ennek a sütővasnak a segítségével készíthető el a fánk különleges alakja. Az anyaga, edzett acél. Gömbvas a nyél, fa markolattal.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Csak száraz helyen tároljuk.
Figyelem: - Vizesen nem szabad a forró olajba tenni, mert szembe fröcsköli a felhevített olajt, ami égési sérüléseket okozhat. Használat előtt győződjünk meg róla, hogy tökéletesen száraz.
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 9,50; - külső: 13,50 cm
- magasság: - sütővas: 2,50 cm; - nyéllel és markolattal: 16,50 cm
- szélesség a rögzítésnél: 14,50 cm
- szélesség markolattal: 34 cm
- tömeg: 0,325 kg
Rózsafánk
Hozzávalók:
45-50 dkg liszt
5 db tojás
2 marék kristálycukor (3 dkg)
5 dl tej
- késhegy szódabikarbóna
A sütéshez:
1 liter étolaj
1 evőkanál sertészsír (púpozott)
A tetejére: - porcukor
Elkészítése:
A tojásokat tálba ütjük, és összekeverjük a porcukorral. Apránként hozzáadagoljuk a tejet, és annyi lisztet (amibe belekevertük a szódabikarbónát), hogy palacsinta tészta sűrűségű masszát kapjunk. Szűrőn átszűrjük, hogy ne legyen csomós.
Egy literes lábosba először csak fél liter olajt öntünk, és a zsírral együtt átmelegítjük. A nagy-rózsa sütőformát belehelyezzük, és amikor már minden felforrósodott, akkor a vasat belemártjuk a tésztába. Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele, mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény. Hirtelen átsül. Közben kicsit megrázogatjuk, majd az olajt lecsöpögtetjük róla, és tálcára helyezzük. A sütés során elvesztett étolajat folyamatosan pótoljuk. Amikor az összes rózsa kisült, porcukorral gazdagon megszórjuk a tetejét, és úgy kínáljuk.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Csak száraz helyen tároljuk.
Figyelem: - Vizesen nem szabad a forró olajba tenni, mert szembe fröcsköli a felhevített olajt, ami égési sérüléseket okozhat. Használat előtt győződjünk meg róla, hogy tökéletesen száraz.
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 9,50; - külső: 13,50 cm
- magasság: - sütővas: 2,50 cm; - nyéllel és markolattal: 16,50 cm
- szélesség a rögzítésnél: 14,50 cm
- szélesség markolattal: 34 cm
- tömeg: 0,325 kg
Rózsafánk
Hozzávalók:
45-50 dkg liszt
5 db tojás
2 marék kristálycukor (3 dkg)
5 dl tej
- késhegy szódabikarbóna
A sütéshez:
1 liter étolaj
1 evőkanál sertészsír (púpozott)
A tetejére: - porcukor
Elkészítése:
A tojásokat tálba ütjük, és összekeverjük a porcukorral. Apránként hozzáadagoljuk a tejet, és annyi lisztet (amibe belekevertük a szódabikarbónát), hogy palacsinta tészta sűrűségű masszát kapjunk. Szűrőn átszűrjük, hogy ne legyen csomós.
Egy literes lábosba először csak fél liter olajt öntünk, és a zsírral együtt átmelegítjük. A nagy-rózsa sütőformát belehelyezzük, és amikor már minden felforrósodott, akkor a vasat belemártjuk a tésztába. Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele, mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény. Hirtelen átsül. Közben kicsit megrázogatjuk, majd az olajt lecsöpögtetjük róla, és tálcára helyezzük. A sütés során elvesztett étolajat folyamatosan pótoljuk. Amikor az összes rózsa kisült, porcukorral gazdagon megszórjuk a tetejét, és úgy kínáljuk.
Paraméterek
Sütőeszköz | |
Átmérő belső: | 9.50 cm |
Átmérő külső: | 13.50 cm |
Átmérő+fül vagy nyél: | 34.00 cm |
Minimum magasság: | 2.50 cm |
Maximum magasság: | 16.50 cm |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*