Nokedliszaggató szaggató lapáttal SZ

Téglalap alakú alacsony oldalú az alján 8 mm átmérőjű lukakkal tűzdelt tésztakészítő szaggató páttal
Téglalap alakú alacsony oldalú az alján 8 mm átmérőjű lukakkal tűzdelt tésztakészítő szaggató páttal
Téglalap alakú alacsony oldalú az alján 8 mm átmérőjű lukakkal tűzdelt tésztakészítő szaggató páttal
Téglalap alakú alacsony oldalú az alján 8 mm átmérőjű lukakkal tűzdelt tésztakészítő szaggató páttal
Téglalap alakú alacsony oldalú az alján 8 mm átmérőjű lukakkal tűzdelt tésztakészítő szaggató páttal
Nokedliszaggató szaggató lapáttal SZ
galuskakészítő, nokedlikészítő
Ár:
1.990 Ft
Cikkszám:
HU100353
Vonalkód:
5998223100353
Súly:
10.50 dkg
Szélesség:
12.50 cm
Hosszúság:
30 cm
Magasság:
2 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Egy Nokedliszaggató szaggató lapáttal SZ beszerzése a legjobb választás. Anyag összetétele: - a nokedliszaggató egyenlő távolságokba kilukasztott ónozott lemez, a nokedliszaggató lapát rozsdamentes acél műanyag markolattal.
Figyelem! - Mosogatógépben nem mosogatható! Ha ezt tesszük elveszíti a garanciát!

Részletes méretleírás:
- hosszúság: - munka felület 19 cm; - hosszabbított kerettel: 30 cm
- szélesség: 12,5 cm
- magasság: 2 cm (adagoló tégelyjel)
- luk méret: 8 mm
- tömeg: 0,105 kg
 
Nokedli készítése

Hozzávalók:
 50 dkg liszt
 1 tojás
 só
 olaj vagy zsír

Elkészítése:
A lisztet a tojással, sóval és annyi vízzel kavarjuk össze, hogy könnyen keverhető massza legyen. Lobogó, sós vízbe - amibe tehetünk 1 evőkanál olajt is - szaggatjuk, egyszerre inkább kevesebbet. Kb. 10 percig forraljuk, közben többször megkeverjük, nehogy az alján leragadjon. Ha feljön a tetejére, leszűrjük a nokedlit, leöblítjük. Lecsöpögtetve elkeverjük kevés felmelegített olajjal, zsiradékkal. Pörköltekhez adjuk köretként.

Magyaros körömpörkölt

Hozzávalók:
 3-4 köröm
 2 fej vöröshagyma
 1 evőkanál édes pirospaprika (lehet csípős is vagy pedig fele, fele arányba ízlés szerint)
 2 db zöldpaprika
 1 db paradicsom
 3 evőkanál olíva olaj
 1 evőkanál vegeta
 só ízlés szerint

Elkészítése:
A megtisztított körmöket kuktafazékba rakjuk, majd gyengén sózott vízben olyan puhára főzzük úgy, hogy a csontok elváljanak a hústól. Levéből kiszedjük, az összes csontot és a húst félretesszük. A vöröshagymát tisztítás után apróra daraboljuk, és olajon vagy sertés zsíron üvegesre dinszteljük, ezután a tűzről levéve belekeverjük a pirospaprikát, a vegetát és a borsot. Ráöntünk két evőkanál köröm - főzőlevet, majd a tűzre visszatesszük. Beletesszük a kicsontozott, darabokra vágott húst, a felszeletelt zöldpaprikát meg a paradicsomot és annyi főző lével öntjük fel, amennyi majdnem ellepi. Fedő alatt pár percig forraljuk. Sós vízben főtt burgonya és ecetes savanyúság illik hozzá.
Konyhai segédeszköz
A termék anyag összetétele:Horganyzott lemez
Rozsdamentes:Nem
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek