Kóstoló fakanál 60 cm - Edény és Konyhai Segédeszköz Webáruház

Fából készült keverő eszköz, amit egy homorú rész és az ennek megtartására való hosszú nyél alkot.
Kóstoló fakanál 60 cm
hosszú nyelű fakanál, bográcsos fakanál, befőző fakanál
Ár:
3.250 Ft
Cikkszám:
HU152573
Gyártói cikkszám:
1213
Vonalkód:
5999559152573
Gyártó:
Magyar kisiparos
Súly:
13 g
Hosszúság:
60 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
14 napos elállási jog

Leírás

Egy vagy több Kóstoló fakanál 60 cm beszerzése a legjobb választás. Az anyaga bükkfa.

Részletes méretleírás:
- átmérő fej: 9 cm; - szár: 1,7 cm
- fakanálfej vastagság: 8 mm
- hosszúság: 60 cm
- tömeg: 0,130 kg

Babgulyás

Hozzávalók:
 70 dg tarkabab
 1 kg marha lábszár
 10 dkg zeller
 20 dkg sárgarépa
 3 dkg fokhagyma
 20 dkg vöröshagyma
 2 db babérlevél
 2 dkg só
 5 dkg fűszerpaprika
 3 dkg delikát
 20 dkg zsír
 5 dkg erős paprika krém  
 2 db tojás
 20 dkg liszt
 1 kávéskanál Borsika fű  
 50 dkg füstölt oldalas
 1 szál rozmaring (segíti a bélműködést)

Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát a zsíron  üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott marhahúst. Addig kevergetjük, míg a húslevet enged. Ekkor lefedjük, és addig pároljuk, még a leve elfő. Félre húzzuk a láng fölül, meghintjük pirospaprikával és felengedjük vízzel, hogy ellepje és visszatesszük párolni, amíg a hús félig, megpuhul. Ha kell, közben pótoljuk a vizet. Ha a hús félig kész, hozzá adjuk a beáztatott babot felöntjük vízzel és hozzá adjuk a fűszereket. Addig főzzük még majdnem puha lesz. Ekkor Csipetkét rakunk  bele és készre főzzük. Ha kell, utána ízesítünk.

Paraméterek

Fatermék
A termék anyag összetétele:Bükkfa
Mosogatógéppel mosható:Nem