Öblös kiszedő szűrőkanál 36 cm

Folyadék leszűrő eszköz, melyet lyuggatott merev homorú rész és ennek megtartására való nyél alkot.
Folyadék leszűrő eszköz, melyet lyuggatott merev homorú rész és ennek megtartására való nyél alkot.
Folyadék leszűrő eszköz, melyet lyuggatott merev homorú rész és ennek megtartására való nyél alkot.
Folyadék leszűrő eszköz, melyet lyuggatott merev homorú rész és ennek megtartására való nyél alkot.
Folyadék leszűrő eszköz, melyet lyuggatott merev homorú rész és ennek megtartására való nyél alkot.
Öblös kiszedő szűrőkanál 36 cm
lyukas kimerő kanál, lyukas kanál
Ár:
1.850 Ft
Cikkszám:
CZ478349-BQT
Gyártói cikkszám:
28520215/A18234
Vonalkód:
8591022478349
Súly:
9 dkg
Szélesség:
12 cm
Hosszúság:
15 cm
Magasság:
5.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

Egy öblös kiszedő szűrőkanál elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, célszerűsége pedig vitathatatlan. Anyaga szilikon és műanyag keverék. 210°C fokig hőálló. Bármilyen gránit, teflon, kerámia bevonatos, és üvegedényben használható. Nem karcol, nem sérti meg a bevonatot. Lehet vele tésztát leszűrni, párolt zöldséget és húst kiszedni. Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Mosogatógépbe rakható.

Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 36 cm
A kanál méretei:
- hosszúság szűrőkanál fej: 15 cm
- szélesség szűrőkanál fej: 7 cm az eleje; 12 cm a nyélnél
- magasodó szűrőkanál fej: 1-5,50 cm-ig.
- tömeg: 0,090 kg

Töltött patisszon

Hozzávalók:
 25 dkg koktélparadicsom
 50 dkg darált hús
 10 dkg főtt rizs
 20 dkg sajt
   1,20 kg patisszon
   1 fej hagyma
   1/2 evőkanál ecet
   2 evőkanál olívaolaj
   2 gerezd fokhagyma
   1 csokor petrezselyem
   1 db tojás
- só, ízlés szerint
- bors, ízlés szerint

Elkészítése:
Előkészítjük az alapanyagokat, a patisszon kalapját és az alján lévő kemény részt levágjuk, hámozó segítségével meghámozzuk, kanállal vagy karalábévájóval kiszedjük a belsejében lévő magokat, és kis kosarakat alakítunk ki, ebbe a mélyedésbe töltjük később a tölteléket. A hagymát meghámozzuk, felkockázzuk, a koktélparadicsomokat megmossuk, félbevágjuk. Egy akkora lábasba, amiben beleférnek a csillagtökök, vizet öntünk, sózzuk, hozzáadjuk az ecetet, és forralni kezdjük. Ha a víz gyöngyözik, belerakjuk a patisszonokat, nagyjából 8-10 percig főzzük, majd levesszük a tűzről, a vizet leöntjük, és a tököket lehűtjük. Egy serpenyőben közepes lángon olívaolajt hevítünk, hozzáadjuk a hagymát, sózzuk, borsozzuk, és dinsztelni kezdjük. Ha enyhén üveges, jöhet a paradicsom, kevergetjük, és hagyjuk kissé pirulni, majd hozzányomunk két gerezd fokhagymát, és elkeverjük. Ezután jöhet a darált hús, kevergetve tovább pirítjuk, ízesítjük sóval, borssal, hagyjuk hogy a paradicsomok levet engedjenek, és ebben a ízes lében főzzük 15-20 percig, amíg a szaft enyhén be nem sűrűsödik. Végül hozzáadjuk a megmosott, apróra vágott petrezselymet, és ezt is alaposan összekeverjük. Az elkészült ragut átrakjuk egy keverőtálba, hagyjuk langyosra hűlni. Azután hozzáadjuk a főtt rizst, a lereszelt sajt felét, a tojást, és jól összekeverjük, ezzel a töltelék elkészült. A sütőt előmelegítjük 170 fokra. Egy tepsibe olívaolajt locsolunk, erre helyezzük a patisszonokat, mindegyikbe kanalazunk tölteléket, a tetejükre rakjuk a maradék reszelt sajtot, és a sütőbe helyezzük 30-40 percre, amíg a sajt szépen meg nem pirul. Az elkészült tökhajókat melegen tálaljuk, tejfölt kínálhatunk mellé. Ez az étel igazi könnyű, nyári ebéd vagy vacsora a meleg napokra.

Szűrő
A termék anyag összetétele:Szilikonalapú műanyag
Hőálló tartomány maximum:210 °C
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel:15.00 cm
Minimum magasság:1.00 cm
Maximum magasság:5.50 cm
Mosogatógéppel mosható:Igen
Kemencébe tehető:Nem
Sütőbe tehető:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek