Rozsdamentes fazék üvegfedővel 6 literes

Henger alakú kétfülű edény fedővel, melynek átmérője kisebb, mint az oldalfala magassága.
Henger alakú kétfülű edény fedővel, melynek átmérője kisebb, mint az oldalfala magassága.
Henger alakú kétfülű edény fedővel, melynek átmérője kisebb, mint az oldalfala magassága.
Henger alakú kétfülű edény fedővel, melynek átmérője kisebb, mint az oldalfala magassága.
Henger alakú kétfülű edény fedővel, melynek átmérője kisebb, mint az oldalfala magassága.
Rozsdamentes fazék üvegfedővel 6 literes
indukciós fazék, fazék üvegfedővel
Ár:
9.990 Ft
Cikkszám:
2217-ZB
Gyártó:
Súly:
1.65 kg
Ürtartalom:
6 l
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Vásároljon a Rozsdamentes fazék üvegfedővel 6 literes kínálatunkból! Anyaga 18/10 króm-nikkel nemesacél, a fedő hőálló üveg. Szegecselt fülek az edényen, a fedőn lecsavarozhatóan rögzített fedő gomb található. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, vagyis gerjesztéses, halogén és fatüzelésű kályhán egyaránt használhatóak. Több rétegből álló hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható.
Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!

Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 22 cm; - külső: 24 cm; - fülekkel: 31 cm
- magasság belső: 18 cm; - külső: 19 cm; - fedővel: 23,5 cm
- tömeg fedő nélkül: 1,240 kg; - fedővel: 1,645 kg
- űrtartalom: 6 liter

Húsvéti bárány csorba

Hozzávalók 3 (három) főre:
 2 evőkanál olívaolaj
 60 dkg vöröshagyma
 60 dkg gyökér
 20 dkg sárgarépa
 20 dkg burgonya
 15 dkg ceruzabab vagy zöldbab
 2 dkg liszt
 1 gerezd fokhagyma
 40 dkg bárányoldalas
 1 teáskanál só
 tört színes bors
 1 ágacska friss tárkony vagy 1 mokkáskanál szárított
 2 liter víz
 1 db citrom

Elkészítése:
A zöldségeket vágjuk 1×1 cm-es kockákra, a ceruzababot 3 cm hosszúra, majd kezdjük el dinsztelni a forró olajon. 6-7 perc után adjuk a zöldségekhez a megmosott, kisebb darabokra vágott oldalast, és tovább pároljuk, amíg a hús kifehéredik.
Ekkor szórjuk meg liszttel, jól keverjük össze, majd öntsük fel vízzel, vagy húsalap lével. Sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a tárkonyt. Forraljuk fel, szedjük le a keletkező habot, majd lefedve, kb. 1 órán át főzzük alacsony hőfokon.
Ha mirelit, már balanszírozott ceruzababot használunk, elég, ha a főzési idő utolsó negyedében adjuk a leveshez.
Akkor jó, ha a hús szinte leesik a csontról. Amikor elkészült, keverjük hozzá a friss citromlevet. Tálaláskor tejföllel és friss tárkonnyal kínálhatjuk.
Rozsdamentes edény
A termék anyag összetétele:18/10-es króm-nikkel nemesacél
Átmérő belső:22.00 cm
Átmérő felső:24.00 cm
Indukciós:Igen
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Igen

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak