- Főoldal
- Termékcsoportok
- Árengedményes termékek
- Rozsdamentes hullámos krumplitörő
Rozsdamentes hullámos krumplitörő
Rozsdamentes hullámos krumplitörő
burgonyatörő, pityókatörő, krumplinyomó, burgonyaprés, burgonyanyomó
Ár:
2.850 Ft
Cikkszám:
CZ101794-GTX
Vonalkód:
8596136101794
Gyártó:
Súly:
16 dkg
Hosszúság:
28.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy rozsdamentes hullámos krumplitörő beszerzése a legjobb választás. Anyaga nemesacél. Főzött burgonya (krumpli, pityóka) és zöldségek törésére, préselésére, kifejlesztett egyszerűen nagyszerű kézi mechanikus szerszám.
Részletes méretleírás:
- hosszúság markolattal: 28,5 cm
- munkafelület: 10×6 cm
- tömeg: 0,160 kg
Így készül a székely szilvás gombóc
Hozzávalók:
6 db. nagyobb pityóka (krumpli)
6-7 nagykanál disznózsír (sertés)
6 nagykanál gríz
három db. tojás
10 dkg prézli (zsemlemorzsa)
20 szem besztercei szilva (Perpence)
2 -3 evőkanál cukor
1 dl evőolaj
só, ízlés szerint
fahéj, ízlés szerint
Elkészítése:
A pityókát (krumplit) megfőzzük sós vízben. Még melegen meghámozzuk és átnyomjuk a pityókanyomón, hagyjuk kihűlni. Hozzákeverjük a 3 tojást, majd a grízzel, zsírral, liszttel, 1 kiskanál sóval, 2 nagykanál cukorral összegyúrjuk. A tésztát belisztezett lapítón (gyúródeszkán) laskanyújtóval (sodrófával) kinyújtjuk. Késsel a széleit levágjuk úgy, hogy négyzetet kapjunk, amit egyenletesen felkockázunk (kb. 20 db).
A kockák közepére a kimagozott szilvát rárakjuk (előzőleg fahéjas cukorba forgatjuk) és gombócokká formáljuk.
Közben a sós vizet odarakjuk főni. A gombócokat a fövő vízbe dobigájuk (dobáljuk, tesszük). Ha feljöttek a víz tetejére kiszedjük és az olajban pirított prézlibe forgatjuk. A levágott tésztaszélekből kisujj vastag nudlikat sodorunk és azt is megfőzzük, prézlibe forgatjuk. Fahéjas cukorral tálaljuk.
Részletes méretleírás:
- hosszúság markolattal: 28,5 cm
- munkafelület: 10×6 cm
- tömeg: 0,160 kg
Így készül a székely szilvás gombóc
Hozzávalók:
6 db. nagyobb pityóka (krumpli)
6-7 nagykanál disznózsír (sertés)
6 nagykanál gríz
három db. tojás
10 dkg prézli (zsemlemorzsa)
20 szem besztercei szilva (Perpence)
2 -3 evőkanál cukor
1 dl evőolaj
só, ízlés szerint
fahéj, ízlés szerint
Elkészítése:
A pityókát (krumplit) megfőzzük sós vízben. Még melegen meghámozzuk és átnyomjuk a pityókanyomón, hagyjuk kihűlni. Hozzákeverjük a 3 tojást, majd a grízzel, zsírral, liszttel, 1 kiskanál sóval, 2 nagykanál cukorral összegyúrjuk. A tésztát belisztezett lapítón (gyúródeszkán) laskanyújtóval (sodrófával) kinyújtjuk. Késsel a széleit levágjuk úgy, hogy négyzetet kapjunk, amit egyenletesen felkockázunk (kb. 20 db).
A kockák közepére a kimagozott szilvát rárakjuk (előzőleg fahéjas cukorba forgatjuk) és gombócokká formáljuk.
Közben a sós vizet odarakjuk főni. A gombócokat a fövő vízbe dobigájuk (dobáljuk, tesszük). Ha feljöttek a víz tetejére kiszedjük és az olajban pirított prézlibe forgatjuk. A levágott tésztaszélekből kisujj vastag nudlikat sodorunk és azt is megfőzzük, prézlibe forgatjuk. Fahéjas cukorral tálaljuk.
Paraméterek
Törő - Préselő | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*