Kelesztőtál

Termékcsoport leírás

Kelesztőtál

A kelesztőtál az egyik legfontosabb és nélkülözhetetlen eszköze a tészta kelesztésének. Minőségi szilikonalapú műanyagból készül. Mínusz 45° és plusz 90°C közötti hőmérsékleten használható károsodás nélkül. Tökéletesen alkalmas kelt tészta gyors elkészítéshez. Élelmiszerek frissen tartására is tökéletesen alkalmas. Ebben az esetben azonban fontos a légtelenítés! Így csepp, és légmentesen záró frissen-tartó tálat kapunk. Ebben tudunk könnyen romló élelmiszereket, zöldségeket hűtőszekrényben bosszú ideig frissen tartani. A folyékony ételek, levesek szállítását is megkönnyíti, hisz a csepp és légmentesen záró tető, az edény felborulása esetén is megakadályozza, hogy a benne levő folyadék az edényből kiboruljon.

Termék lista

ÚJ
Kelesztőtál 3 literes
Cikkszám:HU300325-KF

A kelesztő tál 3 literes anyaga magas minőségű szilikonalapú műanyag. A kelesztőtál mínusz 45 és plusz 90 °C közötti hőmérsékleten használható károsodás nélkül.

1.250 Ft
(0 értékelés)
Kelesztőtál 3 literes kék
Cikkszám:HU300325-K

A Kelesztőtál 3 literes kék nem hiányozhat a konyhából. - 45° + 90 °C közötti hőmérsékleten használható károsodás nélkül. Kelt tészta gyors elkészítésére való.

1.250 Ft
(0 értékelés)
Kelesztőtál 3 literes szürke
Cikkszám:HU300325-SZ

A Kelesztőtál 3 literes szürke a kelt tészta elkészítésére való. Nem hiányozhat a konyhából. - 45° + 90 °C közötti hőmérsékleten használható károsodás nélkül.

1.250 Ft
(0 értékelés)
1 - 3 / 3 termék

Termékcsoportok

Árengedményes termékek

Kiemelt termékek - Kelesztőtál