Fatálalók
A fatálalók rövid ismertetője
Az általunk forgalmazott Fatálalók általában bükkfából készülnek. A reggeliktől a gyertyafényes vacsoráig tálalhatunk fel benne finomabbnál finomabb ételeket családunk, barátaink, vendégeink számára. Káros anyagoktól mentesek, könnyebben lebomlanak, a műanyaghoz képest sokkal kisebb számban telepednek meg rajta a baktériumok. A fa bizonyítottan természetéből adódóan antibakteriális. Ahhoz, hogy hosszú éveken át megőrizzék jó állapotukat, ápolásra van szükségük. Használat után, amikor elmosogatjuk őket, érdemes gondosan, megszárítani a faedényeket. A fatányérok és a fatálalók felülete bármikor felfrissíthető, ehhez elegendő egy olajba mártott szivaccsal áttörölni őket.
A fatálalók ABC sorrendben
A Fa tányér alátétes vágódeszka 46×27 cm -es magába foglal egy fa vágódeszkát és 2 db fatányért. Anyaguk első osztályú szárított bükkfa méhviasszal kezelve.