Fanyelű uzsonnázó kés 17 cm Tramontina

Tramontina uzsonnázó kés (sima pengés) 17 cm hosszú. A penge 7,50×1,50 cm, a markolata 9 cm.
Tramontina uzsonnázó kés (sima pengés) 17 cm hosszú. A penge 7,50×1,50 cm, a markolata 9 cm.
Fanyelű uzsonnázó kés 17 cm Tramontina
Fanyelű uzsonnázó kés 17 cm Tramontina
Fanyelű uzsonnázó kés 17 cm Tramontina
Fanyelű uzsonnázó kés 17 cm Tramontina
hámozókés, szalonnázó kés, fanyelű kés, krumplihámozó kés, reggeliző kés
Ár:
750 Ft
Cikkszám:
BR116078-TRA
Gyártói cikkszám:
22210/203
Vonalkód:
7891112116078
Súly:
20 g
Szélesség:
1.50 cm
Hosszúság:
16 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Átlagos értékelés:
Egy Fanyelű uzsonnázó kés 17 cm Tramontina a legjobb választás. Gyakorlatias, formatervezett, könnyen tisztítható. Anyaga acél penge, fa foglalatba.

Részletes méretleírás:
- hosszúság: - penge: 7,5 cm; - markolat: 9 cm
- szélesség: - penge: 1,5 cm; - markolat: 1,5 cm
- tömeg: 0,020 kg

Fokhagymás pácolt flekken

Hozzávalók:
 8 szelet strucc filé (kb. 1,2 kg)
 4 fej lila-hagyma
 4 fej vöröshagyma
 3 fej fokhagyma
 32 db gyöngyhagyma
 25 dkg cukkini
 1 dl olaj
 flekken fűszerkeverék

A páchoz:
 2 evőkanál mustár
 3 gerezd reszelt fokhagyma
 1 evőkanál erős paprika krém
 1 dl olaj

A köret (4 személyre!):
 8 közepes, héjában főtt burgonya

Előkészítése:
A húst leöblítjük, leszárogatjuk. A pác alapanyagait összekeverjük és megkenjük vele a hússzeleteket, majd letakarva hűtőben 1-2 napig érleljük.

Elkészítése:
Megtisztítjuk a hagymákat, a lila- és a vöröshagymákat cikkekre vágjuk, a fokhagymákat forró vízben 4-5 percig főzzük, majd leszűrjük. Cukkinit megmossuk, fél cm vastag karikákra vágjuk. Kevés olajt felforrósítunk, a cikkekre vágott hagymákat és a gyöngyhagymákat 4 percig pirítjuk benne, majd beletesszük a cukkinit és a forrázott fokhagymákat. Sózzuk, és a cukkini puhulásáig pároljuk a keveréket. A hússzeleteket megszórjuk a fűszerkeverékkel, és a maradék, forró olajban megsütjük. A visszamaradt zsiradékon átforgatjuk a megtisztított, darabokra vágott főtt burgonyát, sózzuk és kiszedjük. A serpenyőbe öntünk 1-1,5 dl vizet, hogy a sok finom pörzsanyag ne vesszen kárba, felforraljuk. Amikor felforrt, ráöntjük a hagymákra, és a burgonyával együtt a hús mellé tálaljuk.
Vágóeszköz
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Igen

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak