Csirkrdaraboló olló

Termékcsoport leírás

Csirkrdaraboló olló

A csirkedaraboló olló az egyik legfontosabb és nélkülözhetetlen vágóeszköz a háztartásban. A csirkedaraboló olló elengedhetetlen tartozéka a konyhának, a mindennapoknak, célszerűségé pedig vitathatatlan. Vásároljon csirkedaraboló olló kínálatunkból a saját részére vagy ajándékba barátainak, hozzátartózóinak ajándékba. A csirkedaraboló olló két élesre fent acéllemezből áll oldalanként egy fogóval, melyeket szemnek nevezünk. Ezek egy forgatható tengelyen helyezkednek el, szorosan egymáshoz simulva mozgathatók és ez által az éleik közé eső anyagot, tárgyat ketté szelik. Céljai szerint a csirkedaraboló olló nagysága, alakja és elnevezése is változik. Van csirkebontó olló, konyhai csontvágó olló, szárnyas olló, húsdaraboló olló, hús és csontvágó olló, halbontó olló stb.

Termék lista

Csirkedaraboló olló 12 cm FSZ
Cikkszám:PL512468-AMB

A Csirkedaraboló olló 12 cm FSZ anyaga krómacél acél pengék, szilikon hatású műanyag foglalatba. Szárnyasok feldarabolására kialakított ollószerű vágóeszköz!

3.850 Ft
(0 értékelés)
Csirkedaraboló olló 12 cm PF
Cikkszám:PL512451-AMB

A Csirkedaraboló olló 12 cm PF a szárnyasok feldarabolására való ollószerű vágóeszköz! Anyaga rozsdamentes acél pengék, szilikon hatású műanyag foglalatba.

3.850 Ft
(0 értékelés)
1 - 2 / 2 termék

Termékcsoportok

Árengedményes termékek

Kiemelt termékek - Csirkrdaraboló olló