Italos kellékek

Az italos kellékek rövid ismertetője

Italos kellékek

Az italos kellékek az italok felszolgálásához kialakított bontó, kínáló, kiöntő, kimérő, keverő, felszolgáló, tároló stb. segédeszközök. Ilyen például a bortartó, sörnyitó, boros dugóhúzó, italtartó, flaska, boros készlet, dugó, fokoló, sékel, kancsó, boros pohár, pálinkás pohár, sörös korsó stb. Nélkülözhetetlenek a mindennapjainkból, a konyhából és a vendéglátásból. Nélkülük bonyolultabb lenne egy palack felnyitása, tartalmának felszolgálása esetleg mixelése.

Italos kellékek ABC sorrendben

Bornyitó készlet díszdobozban 5 db-os
Cikkszám:PL510310-AMB

A Bornyitó készlet díszdobozban 5 db-os egy igazi ajándék minden borkedvelő számára. A leggyakrabban használt borkiegészítőket és egy borhőmérőt is tartalmaz.

8.990 Ft
(0 értékelés)
Hagyományos T alakú dugóhúzó
Cikkszám:HU111266

A Hagyományos T alakú dugóhúzó a parafa dugóval lezárt borosüvegek kinyitására szolgáló nagyon költséghatékony és kis méretű egyszerű üvegbontó szerkezet.

890 Ft
(0 értékelés)
Kiöntődugó zárókupakkal
Cikkszám:CZ062368-TOR

A Kiöntődugó zárókupakkal a legtöbbet használat báreszközök közé tartozik. Lehetővé tesz az ital cseppmentes kitöltését a palackból és egyben dugaszol is.

850 Ft
(0 értékelés)
ÚJ
Pezsgősüveg lezáró dugó
Cikkszám:CZ418925-BQT

A pezsgősüveg lezáró dugó használható a legtöbb pezsgős és habzóboros palackhoz, úgy otthon, mint a vendéglátásban. A pezsgőzáró dugó anyaga rozsdamentes acél.

1.650 Ft
(0 értékelés)
Szárnyas dugóhúzó fehér
Cikkszám:SI834070-GOR

A Szárnyas dugóhúzó fehér szárnyai emelőkarként működnek. Lenyomásukkal a dugó könnyen kihúzható az üvegből. Anyaga rozsdamentes acél és szilikon alapú bakelit.

3.450 Ft
(0 értékelés)
Szárnyas dugóhúzó fekete
Cikkszám:PL966117-AMB

A Szárnyas dugóhúzó fekete szárnyai emelőkarként működnek, lenyomásukkal a dugó könnyen kihúzható bármilyen boros üvegből. Anyaga színezett rozsdamentes acél.

3.990 Ft
(0 értékelés)
1 - 6 / 6 termék

Termékcsoportok

Árengedményes termékek