Fenőkő - Késélező - Fenőacél

Termékcsoport leírás

Fenőkő - Késélező - Fenőacél
A jó fenőkő, késélező, fenőacél a konyha alapja. Nélkülük nincs éles kés. Azonban nem elég beszerezni egy jó élezőt vigyázni kell rá és alkalomadtán fenni is, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan és mivel. Akármilyen éles kést is veszünk, idővel szükség lesz élező eszközre is, hiszen a folyamatos használat során bizony csorbul az éle. Persze az sem mindegy, min használjuk, mert egy hiper-szuper kést is tönkre lehet tenni, ha nem megfelelő anyagon vágunk vele. Ha tompul a kés éle, akkor élezni kell.

Termék lista

Kerámia korongos késélező
Cikkszám:PL203595-AMB

A Kerámia korongos késélező anyaga műanyag és kerámia. A két kerámia korongjának köszönhetően tökéletesen, gyorsan élesíti a legtöbb konyhában használt kést.

2.850 Ft
(0 értékelés)
Késélező - ollóélező N
Cikkszám:5340-WSM

Késélező - ollóélező N, fenőacél vagy csettegő? Vajon melyik a legjobb választás? A kérdés megválaszolásához tudnunk kell, hogy milyen kést vagy ollót szeretnénk élezni.

2.650 Ft
(0 értékelés)
Késélező acélkorongokkal
Cikkszám:SI834629-BLX-G

A Késélező acélkorongokkal a konyha alapja. Egy segédeszköz, amivel kést tudunk élezni. Az éles kés lelke azonban nem elég beszerezni, vigyázni is kell rá.

3.990 Ft
(0 értékelés)
Késélező és Ollóélező WSM
Cikkszám:5340-WSM-2

A Késélező és Ollóélező WSM használata gyors és kényelmes módja a kések élezésének. Anyaga szilikonhatású kemény bakelit-markolat és magas minőségű vídia-acél.

1.990 Ft
(1 értékelés)
Porcelán finomszemcsés fenőkő
Cikkszám:HU111037-OV

A porcelán finomszemcsés fenőkő nélkülözhetetlen a konyhából. Nélküle nincsenek éles kések. Azonban nem elég beszerezni egy jó fenőkövet vigyázni is kell rá.

2.990 Ft
(0 értékelés)
1 - 5 / 5 termék

Termékcsoportok

Árengedményes termékek