Edényfogók és sütőkesztyűk

Az Edényfogók és sütőkesztyűk ismertetője

Edényfogók és sütőkesztyűk

Az Edényfogók és sütőkesztyűk azok a védelmi eszközök, amelyek nélkül a konyha nem is létezhetne, mert különféle sérülések ellen nyújtanak védelmet, és biztosítsák a forró edények biztonságos kezelését. A hőálló edényfogó kesztyű többféle formában létezik, de közös jellemzőjük a hőálló felület, amely megakadályozza, hogy megégessük a kezünket. Olyan anyagokból készülnek, amelyek megakadályozzák a hőátadást, amikor az ételeket kivesszük a sütőből vagy levesszük a tűzhelyről.
- A teflonbevonatú edényfogók magasabb hőmérsékletnek is ellenállnak, a pamut edényfogókhoz képest, ezért hosszabb élettartammal rendelkeznek.
- A hosszú konyhai kesztyűk biztonságos védelmet nyújtanak nem csak a kezek, hanem az alkarok égési sérülései ellen is.
- A grillkesztyűk tökéletesen alkalmasak arra, hogy a grill használatakor megelőzzük az égési sérüléseket. Minőségi bőrből vagy szintetikus, nem gyúlékony anyagokból készülnek.

Az Edényfogók és sütőkesztyűk ABC sorrendben

Edényfogó kesztyű levendulás 26 cm
Cikkszám:CZ391419-BQT

Az Edényfogó kesztyű levendulás 26 cm gondoskodik arról, hogy ne égessük meg a kezünket a forró edénnyel. A kesztyű anyaga 100% -os pamut. Mosógépben mosható.

1.450 Ft
(0 értékelés)
Edényfogó kesztyű piros babos 18×30 cm mágneses
Cikkszám:CZ059538

Az Edényfogó kesztyű piros babos 18×30 cm mágneses gondoskodik arról, hogy ne égessük meg a kezünket. A kesztyű anyaga pamut és poliészter. Mosógépben mosható.

1.850 Ft
(0 értékelés)
Edényfogó teflonos hosszított kesztyű
Cikkszám:HU426768

Az edényfogó teflonos hosszított kesztyű gondoskodik arról, hogy ne égessük meg a kezünket a forró edényekkel. Az edényfogó kesztyű anyaga poliészter és pamut.

1.990 Ft
(0 értékelés)
1 - 3 / 3 termék

Termékcsoportok

Árengedményes termékek