Műanyag ételhordó edények

Termékcsoport leírás

Műanyag ételhordó edények
Vásároljon a műanyag ételhordó edény kínálatunkból! Elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, célszerűsége pedig vitathatatlan. A célnak megfelelően, műanyagból készül. Mérete és formája eltérő lehet, hisz minden egyes termék kinézetét annak funkcionalitása határoz meg. A mai modern konyhákban találkozunk olyan kialakításúakkal, amelyek tálalásra is alkalmasak vagy akár tárolóedényként is több szerepet ellátnak. Formáját illetően lehet kerek, szögletes egyaránt, füllel ellátott vagy akár összerakható. Nagyon hálás edénykombináció olyan alkalmakra mikor a kész ebédet egyik helyről a másikra akarjuk szállítani.

Termék lista

Ételhordó termosz 1,4 literes
Cikkszám:CZ257227-BQT

Vásároljon az Ételhordó termosz 1,4 literes kínálatunkból! Különleges edény a forró ételek, italok melegen tartására, fagylaltok, befőttek hidegen tartására.

6.450 Ft
(0 értékelés)
Hordozható torta és süteménytartó fedővel 26×26 cm
Cikkszám:PL283955-DOM

A Hordozható torta és süteménytartó fedővel 26×26 cm -es a pékáruk tárolására, szállítására, tálalására való. Fogantyúval ellátott a hordozhatóság érdekében.

2.250 Ft
(0 értékelés)
Műanyag ételhordó 4 részes P
Cikkszám:HU101409

Vásároljon a Műanyag ételhordó 4 részes P kínálatunkból saját részére vagy ajándékba családtagjainak! Elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek.

1.950 Ft
(0 értékelés)
Műanyag ételhordó 4 részes SZ
Cikkszám:HU101317

A Műanyag ételhordó 4 részes SZ elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek. Vásároljon a kínálatunkból saját részére vagy ajándékba családtagjainak!

1.950 Ft
(0 értékelés)
Műanyag ételhordó 4 részes Z
Cikkszám:HU101409-Z

Vásároljon a Műanyag ételhordó 4 részes Z kínálatunkból saját részére, ajándékba családtagjainak, barátainak! Gyakorlatias, formatervezett, könnyen tisztítható.

1.950 Ft
(0 értékelés)
1 - 5 / 5 termék

Termékcsoportok