Szerecsendió reszelő

A szerecsendió reszelő ismertetője

Szerecsendió reszelő
A szerecsendió reszelő a szerecsendió és más kemény fűszernövény finomra reszelésére alkalmas. A reszelő általában kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készül, és különösen éles koronadörzsölő felülettel rendelkezik. Többféle szerecsendió reszelőt különbözhetünk meg: - sík reszelő, fél gömbölyű, keskeny reszelő és tartóval ellátott reszelő. A tartóval ellátott szerecsendió reszelővel egyenesen a tartójába reszelhetünk anélkül, hogy szétszóródna a reszelék. A tartója tárolásra is alkalmas. Ezekkel a különböző alakú fűszer reszelőkel, a szerecsendiót vagy bármilyen fűszert reszelhetjük a koktélok, gyümölcssaláták, sütemények tetejére. A kialakításuk gyakorlatias, kis helyen elférnek, és bármilyen fűszerfiókba illeszkednek.

A szerecsendió reszelők ABC sorrendben

ÚJ
Félkör alakú burgonya és zöldségreszelő
Cikkszám:PL478528-T008

A félkör alakú burgonya és zöldségreszelő reszeli a szerecsendiót, csokoládét, citromot, sajtot stb. A félkör alakú burgonyareszelő anyaga 1 mm -es fémlemez.

1.850 Ft
(0 értékelés)
Szerecsendió reszelő tartóval
Cikkszám:DE454308- FCA

A szerecsendió reszelő tartóval kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült, és éles koronadörzsölő felülettel rendelkezik. A tartója tárolásra is alkalmas.

2.250 Ft
(0 értékelés)
1 - 2 / 2 termék

Termékcsoportok

Kiemelt termékek - Szerecsendió reszelő