Gránitbevonatos indukciós nyeles serpenyő 28 cm

28 cm átmérőjű gránitbevonatos indukciós nyeles serpenyő. A nyele 19 cm hosszú, oldala 6,5 cm magas.
28 cm átmérőjű gránitbevonatos indukciós nyeles serpenyő. A nyele 19 cm hosszú, oldala 6,5 cm magas.
Gránitbevonatos indukciós nyeles serpenyő 28 cm
Gránitbevonatos indukciós nyeles serpenyő 28 cm
Gránitbevonatos indukciós nyeles serpenyő 28 cm
Gránitbevonatos indukciós nyeles serpenyő 28 cm
mély serpenyő
Ár:
10.990 Ft
Cikkszám:
PL200242-AMB
Gyártói cikkszám:
20024
Vonalkód:
5904134200242
Súly:
1.10 kg
Ürtartalom:
3.15 l
Magasság:
6.50 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Egy Gránitbevonatos indukciós nyeles serpenyő 28 cm a legjobb választás. Anyaga alumíniumötvözetből kialakított alakzat. Belső felülete gránitbevonattal kezelt és szilikonhatású, magas hő-ellenállású fogantyúval, nyéllel van felszerelve. Gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós, az-az gerjesztéses és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. Mosogatógépbe rakható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható.

Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 24 cm; - külső: 24,5 cm
- átmérő felső belső: 28 cm; - külső: 29 cm; - nyéllel: 48 cm
- magasság belső: 6 cm; - külső: 6,5 cm
- tömeg: 1,10 kg
- űrtartalom: 3,15 liter

Erdélyi véres hurka

A véres hurkában az a jó, hogy annyiszor készíthetjük, ahányszor egy-egy szomszédunk disznót vág. Érdekes módon kevesen szeretik, és még kevesebben készítik, inkább elengedik a disznó vérét. Én mást ajánlok, mert nem csak a véres hurka finom, de reggelire a hagymás sült vér sem utolsó dolog.

Hozzávalók:
 1-1,5 kg alvadt vér, a savótól különválasztva, felkockázva
 2 dl rizs, vízben átmosva (kétszer, háromszor cseréljünk vizet), majd megfőzve
 4 fej hagyma aprítva, fél evőkanál disznózsíron megdinsztelve
 fél kg tokaszalonna és 1 kg sertéshús megfőzve, felkockázva
 1 evőkanál só vagy ízlés szerint
 2 teáskanál őrölt fekete bors
 2 evőkanál morzsolt majoránna
 2 teáskanál őrölt fahéj
 1 teáskanál őrölt szegfűszeg
 2 evőkanál morzsolt csombor

Elkészítése:
A vért, majd a főtt tokaszalonnát és húst húsdarálón ledaráljuk. Összekeverjük a hagymával, a rizzsel és fűszerezzük. A masszát hurkatöltőbe töltjük és bélbe engedjük. A hurkát egy vászonzsákba, forrásban levő vízben körülbelül 15 percig abáljuk, majd kiszedjük és hagyjuk lehűlni. Fogyasztható hidegen, lila-hagymával és friss kenyérrel. Sütve, puliszkával vagy főtt burgonyával. Savanyúságnak csemege uborka, savanyú káposzta (fejes), dinsztelt savanyú káposzta vagy torma ajánlott.
Sütőedény
A termék anyag összetétele:Aluötvözet gránitbevonat
Átmérő alsó belső:24.00 cm
Átmérő alsó külső:24.50 cm
Átmérő felső belső:28.00 cm
Átmérő felső külső:29.00 cm
Magasság belső:6.00 cm
Magasság külső:6.50 cm
Tapadásmentes:Igen
Indukciós:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Igen
Szín:Barna

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak