Rozsdamentes tölcsér

Termékcsoport leírás

Rozsdamentes tölcsér

Vásároljon a rozsdamentes tölcsér kínálatunkból! Segítségével veszteségmentesen tölthetünk cseppfolyós vagy aprószemcsés-szilárd halmazállapotú anyagokat egyik edényből a másikba melynek szűk a száda (bemeneti nyílás). Úgy a bemeneti, mint a kimeneti nyílásuk változik a célnak megfelelően. Rozsdamentes acélból készült. Elég erős ahhoz, hogy ellenálljon az áttöltendő szerves vagy szervetlen, szilárd vagy folyékony anyag súlyának, hőmérsékletének és nem lép reakcióba velük. Ebből következik, hogy a legegészségesebb, legtartósabb átviteli eszköz a háztartásban.

Termék lista

Rozsdamentes tölcsér 10 cm-es
Cikkszám:HU498390

Vásároljon a Rozsdamentes tölcsér 10 cm-es kínálatunkból saját részére, vagy ajándékba családtagjainak! Elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek.

2.650 Ft
(0 értékelés)
Rozsdamentes tölcsér 12 cm-es
Cikkszám:HU498406

A Rozsdamentes tölcsér 12 cm-es egy eszköz. Segítségével veszteségmentesen tölthetünk cseppfolyós anyagot egyik edényből a másikba, melyeknek szűk a száda.

3.250 Ft
(0 értékelés)
Rozsdamentes tölcsér 14 cm-es
Cikkszám:HU498413

A Rozsdamentes tölcsér 14 cm-es anyaga 18/10-es króm-nikkel nemesacél. Elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a célszerűsége pedig vitathatatlan.

3.650 Ft
(0 értékelés)
1 - 3 / 3 termék

Termékcsoportok

Kiemelt termékek - Rozsdamentes tölcsér