Üveg olajspray - ecetspray

Az üveg olajspray - ecetspray rövid ismertetője

Üveg olajspray - ecetspray

Az Üveg olajspray - ecetspray anyaga általában átlátszó vastag falú jénai üveg. A legtöbb esetben műanyag alapanyagú pumpás szórófejjel rendelkezik, ami lecsavarozható rozsdamentes fém vagy bakelit kupakban van elhelyezve. Az olajszóró, ecetszóró pumpa szívócsöve, ami leér a tégely aljáig, szintén műanyag. Gyakorlatias és gazdaságos, így csak a kellő mennyiségű folyékony halmazállapotú étkezésre való zsiradékot vagy ecetet használunk fel, ezzel is támogatva az egészségesebb, tudatosabb étkezést. A tároló tégelyekből, a pumpás szórófejjel permetezhetjük rá a benne tárolt olajt, ecetet vagy balzsameceteket salátáinkra, készülő péksüteményekre, húsokra, stb.

Az üveg olajspray - ecetspray ABC sorrendben

Olaj és ecetszóró spray 2 az 1-be
Cikkszám:CZ324981

Az Olaj és ecetszóró spray 2 az 1-be a saláták, a húsok egyenletes bepermetezésére való. A segítségével könnyen permetezhetünk olajt vagy ecetet ételeinkre.

7.450 Ft
(0 értékelés)
Olaj és ecetszóró spray 95 ml
Cikkszám:CZ382691-BQT

Az Olaj és ecetszóró spray 95 ml segítségével könnyedén permetezhetünk olajt vagy ecetet ételeinkre. A saláták, a húsok egyenletes bepermetezésére szolgál.

4.250 Ft
(0 értékelés)
Üveg olajspray, ecetspray 100 ml
Cikkszám:HU442315

Az Üveg olajspray, ecetspray 100 ml anyaga üveg. Saláták, húsok bepermetezésére való. A pumpás szórófejjel permetezzük ki a benne tárolt étolajt vagy ecetet.

4.650 Ft
(0 értékelés)
1 - 3 / 3 termék

Termékcsoportok

Kiemelt termékek - Üveg olajspray - ecetspray