- Főoldal
- Termékcsoportok
- Darálók
- Zöldség gyümölcsaprító-keverő kézi centrifuga
Zöldség gyümölcsaprító-keverő kézi centrifuga
Leírás
Egy Zöldség gyümölcsaprító-keverő kézi centrifuga beszerzése a legjobb választás. Segítségével gyorsan és egyszerűen készíthetünk zöldség salátákat, apríthatunk gyümölcsöt, vagy akár habosíthatunk tejszínt, verhetünk fel vele tojást omlettnek, stb. Anyaga szilikonalapú műanyag és acélkés. Három részből áll úgymint a centrifuga házból, aprító késekből és egy keverőlapátból
Figyelem: - űrtartalom = színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 12 cm; - felső: 14 cm; - fedő: 14,50
- magasság: 9,50 cm; - fedővel: 12
- tömeg: 0,145 kg
- űrtartalom: 1,20 liter
Tejfölös - majonézes káposztasaláta
Hozzávalók: (4 adag)
egy fél fej káposzta
2 db sárgarépa
15 dkg sajt (reszelt)
10 evőkanál majonéz
10 evőkanál tejföl
1 teáskanál balzsamecet
1 teáskanál cukor (ízlés szerint)
só ízlés szerint
1 teáskanál bors (őrölt)
Elkészítése:
A káposztát legyaluljuk, besózzuk. Negyed órára félre tesszük.
A sárgarépát zsülienre vágjuk. A sajtot lereszeljük a nagyobb lyukú reszelővel.
A káposztából kicsit kinyomjuk a levet. Hozzákeverjük a sárgarépát, a sajtot.
Végül hozzákeverjük a majonézt, a tejfölt, a balzsamecetet. Rászórjuk a cukrot és a borsót.
Az egészet jól átkeverjük, és lehűtjük.
Paraméterek
Daráló | |
Átmérő alsó: | 12.00 cm |
Átmérő felső: | 14.00 cm |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |