Dr. Oetker cukrász hajlított kenőkés, spatula 36 cm

Dr. Oetker hajlított cukrász spatula kenőkés 36 cm hosszú 4 cm magas hajlítassa bakelit markolattal.
Dr. Oetker hajlított cukrász spatula kenőkés 36 cm hosszú 4 cm magas hajlítassa bakelit markolattal.
Dr. Oetker cukrász hajlított kenőkés, spatula 36 cm
Dr. Oetker cukrász hajlított kenőkés, spatula 36 cm
Dr. Oetker cukrász hajlított kenőkés, spatula 36 cm
Dr. Oetker cukrász hajlított kenőkés, spatula 36 cm
torta kenőkés, cukrász kenőlapát, torta kenőlapát, cukrász spatula
Ár:
5.990 Ft
Cikkszám:
DE016596
Gyártói cikkszám:
211114
Vonalkód:
4044935016596
Súly:
8.50 dkg
Szélesség:
3.30 cm
Hosszúság:
36 cm
Magasság:
3 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:

A Dr. Oetker cukrász hajlított kenőkés, spatula 36 cm egy enyhén hajlékony kenőlapát, mely kimondottan alkalmas a még képlékeny és különböző halmazállapotú krémek elsimítására. Tökéletesen megfelel az utólag bevonható sütemények és ételek krémmel való díszítésére. Anyaga első osztályú rozsdamentes acél, a nyele hőre ellenálló szilikonalapú műanyag. Mosogatógépben tisztítható.

Részletes méretleírás:
- hosszúság markolattal: 36 cm
- hosszúság munkafelület: 20 cm; - markolat: 12 cm
- hosszúság hajlítás és markolat között: 4 cm
- szélesség: - kenőlapát: 3,30 cm
- magasság hajlításnál: 3 cm
- tömeg: 0,085 kg

Eszterházy torta

Hozzávalók:
A tésztához:
5 db tojásfehérje
10 dkg nádcukor
20 dkg dió (darálva)
1 csipet fahéj (őrölt)
1 csipet só
3 csepp citromlé

A krémhez:
4 dl tej
1 tasak vaníliás pudingpor
8 dkg nádcukor (porrá darálva)
15 dkg margarin
10 dkg dió (darálva)
1 teáskanál rum (vagy aroma, ízlés szerint )

Díszítéshez:
10 dkg dió (darálva)
10 dkg étcsokoládé (jó minőségű, kb. 70 %-os)
3 dkg fehér csokoládé
- fél marék dió (5 db szép formájú fél dió)


Elkészítése:
 Egy sütőpapírra 4× körberajzolunk egy 18 cm-es kerek formát, majd kivágjuk. A 4 köralakot elhelyezzük a tepsikbe. Valószínűen 2 db lapos tepsibe fér bele. Érdemes a papírok alját kicsit bezsírozni, hogy kicsit tapadjon. A sütőt bemelegítjük 180 fokra. A tojásfehérjébe beletesszük a sót és a citromlét, és kemény habbá verjük. Ha már jó kemény, beletesszük a nádcukrot és addig keverjük, amíg serceg, majd belekeverjük a diót és a fahéjat. A keveréket 4 részre osztjuk, és a sütőpapíros köröket kikenjük vele. Ha nagyon pontosak akarunk lenni, ki lehet mérni. Ha szépen elegyengettük, mehet a sütőbe, kb. 10 perc alatt kisütjük a lapokat, majd várunk, hogy hűljön. Nem kell teljesen kihűlnie, csak annyira, hogy megfordítva könnyen lejöjjön a papír a kész tésztáról. Nagyon óvatosnak kell lenni. Félretesszük, hogy teljesen kihűljön.
 Elkészítjük a krémet közben. Tejből és a pudingporból pudingot főzünk, és hagyjuk kihűlni. A margarint habosra kavarjuk a porrá darált nádcukorral, és a már kihűlt pudinghoz keverjük. Ehhez jön a darált dió, és az ízlés szerinti rum vagy aroma. A krémet is 4 felé osztjuk, igaz csak három lapot kenünk meg, de kell krém az oldalára is.
 A 4 lapból kiválasztjuk a legszebbet és leglaposabbat, mert az lesz a legfelső. Az 1. lapot rátesszük egy lapos tányérra, vagy ki mire szeretné. Megkenjük a krémmel, és rátesszük a 2. lapot. Ezt is megkenjük, és mehet rá a 3. lap. Krém és a 4. lap. Kicsit megigazítjuk a lapokat, hogy jól legyenek összeragasztva.
 A felső lapra jön a díszítés: A kétféle csokit külön-külön megolvasztjuk a mikróban. Az ét csokit szépen felkenjük a felső lapra, hogy szép sima legyen. Mielőtt megkeményedne, a felolvasztott fehér csokit egy zacskóba tesszük, és pici lyukat vágunk a sarkán. Az ét csokira köröket rajzolunk a fehér csokival.
Betesszük a hűtőbe kicsit dermedni. A hűtőből kivett tortának az oldalát bekenjük krémmel, és beszórjuk dióval. Rátesszük a félbevágott diókat.

Cukrász segédeszköz
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél és műanyag
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak