Szállítási tájékoztató

Fontos tudnivaló! - A rendelés leadásához nem feltétel a regisztráció! Amennyiben nem szeretnénk regisztrálni úgy a „Vásárlás regisztráció nélkül” -t kell választanuk, majd a tovább gombra kattintunk és követjük az utasításokat.

Termékeinket a MPL Postacsomag szolgáltatás szállítja!

DÍJKÖTELES CSOMAGKÜLDÉS és SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK MAGYARORSZÁG ÖSSZES TELEPÜLÉSEIRE
Figyelem: - A feltüntetett díjszabásokkal Magyarország határain kívülre nem szállítunk.

             5.-Ft és 50.000.-Ft közötti vásárlási összeg esetén darabszámtól függetlenül a szállítási díj egyszeri 1.450, 1.590, 1.750 vagy 1.990.-Ft a választott fizetési és szállítási módtól függően.
             50.101.-Ft feletti vásárlási összeg esetén ingyenes a házhoz szállítás.

Szállítási határidő Magyarország területére:
 - A megrendeléstől számított 2-14 munkanapon belül vállaljuk a megrendelés teljesítését.


Termékeinket Magyarország határain kívülre is szállítjuk, amennyiben a termék értékével növelt szállítási költséget is átutalják a bankszámlánkra. Áruházunk csomagszállítója a Magyar Posta Zrt. ahol tájékoztatódni lehet a külföldre szállítandó csomagok díjszabásárról, tömegre, értékre lebontva és a várható szállítási határidőről.  https://www.posta.hu/szolgaltatasok/calculator/foreignpackage

FIZETÉS:
 - Bankkártyáról, Banki átutalással vagy Utánvétellel!
 - A megrendelt termék értékét amennyiben utánvételes a kézhezvételekor a kiszállító csomagkézbesítőnek (MPL csomagküldő szolgálat munkatársának) vagy a postán készpénzben (forint) kell kifizetni.
 - Bankkártyáról és Banki átutalás esetén csak át kell venni a csomagot a megadott szállítási címen vagy a postán.
 - Amennyiben a címzettet nem találja otthon a kézbesítő, akkor értesítőt hagy arról, hogy melyik postán vehető át a csomag.
Fontos tudnivaló! - A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. § - ban foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
 - Legkevesebb engedélyezett vásárlási összeg 5.-Ft, viszont 4500.-Ft alatti megrendelést csak banki átutalás esetén teljesítünk.
 - 4500.-Ft vásárlási összeg + 1990.-Ft szállítási költség = 6490.-Ft felett az utánvételes fizetési lehetőség is engedélyezett.
 - Magyarország határain kívülre ezekkel a feltételekkel nem szállítjuk a megrendelt terméket, termékeket.
 - Magyarország határain kívülre csak banki átutalás esetén teljesítünk megrendelést, de csak abban az esetben ha az átutalt összeg tartalmazza az általunk elektronikus levélben elküldött, a célországba való szállítási díjat is, ami sok esetben nem elhanyagolható nagyságrendű!
FIGYELEM! - Kedves leendő vásárló, mielőtt megrendelését érvényesítené, olvassa-el figyelemmel ezt a részlete az üzletszabályzatból melyet a rendelés leadásával elfogad, kötelezővé tesz saját személyére vonatkozóan az állampolgári és büntetőjogi felelőssége tudatában.
 5.4. - A megrendelő, az-az ÉN kijelentem azt, hogy büntetésjogi felelősségem tudatában az üzletszabályzatot a kis kocka bejelölésével (kipipálásával) elfogadom, amivel aláírásom adom a vásárlási szándékomhoz és a szerződéshez (amit ha nem jelölök be, úgy nem enged vásárolni a rendszer), saját magamra érvényesnek tekintek, elfogadom a következő kötelezettséggel és passzusaival együtt:
 1. - Amennyiben a megrendelő, az-az ÉN, aki megrendeltem a terméket, de a termékeket nem veszem át, megtagadom a csomag átvételtelét a postai kiszállítótól vagy a postáról (ahol tíz napig tartják a csomagot), kiszállítási, visszaküldési, és a csomagolási költségekre bruttó 8.000 (nyolcezer) Ft-ot kifizetek az áruház által utólag elküldött bankszámlaszámra az általam felelőtlenül ráterhelt költségei megtérítésére.
 2. - Ha ennek a kötelezettségnek melyet az üzletszabályzat elfogadásával tudomásul vettem, elfogadtam és magamra érvényesnek tekintek de nem teszek eleget (nem utalom a 8000 Ft. összeget), úgy az Edény és Konyhai Segédeszköz Webáruház végrehajtóval, törvényes úton behajthatja az általam okozott anyagi kárt, és a felmerült behajtói díjat, amit ÉN a megrendelő, büntetésjogi felelősségem tudatában kifizetek.
Szállítási és fizetési tájékoztató
 - A Magyar Köztársaság Zalaegerszeg Önkormányzat Közjegyzője által kiadott határozat szerint a www.edenyek.hu a 479102 tevékenységi környilvántartási szám alatt, a jogszabályok szerint csomagküldő tevékenységet is folytathat.
 - Az árak forintba és bruttósítva értendők, az Áfa - t (áruforgalmi adó) tartalmazzák.
Megjegyzés: -  A számlázás csak kizárólag a magyar fizető eszköz „Forint” alapú!
Figyelem! - Áruházunk az adatvédelmi törvénynek megfelelően tiszteletben tarja mindenki alapvető jogait, legyen az magán vagy jógiszemély. Ebből kifolyólag, szám nélküli magántelefonszám, vagy nem szám-kijelzős hívást még véletlenül sem vesszük fel, nehogy megsértsük a telefonáló személyi jogait.

A szállítással vagy az áruátvétellel kapcsolatban a következő telefonszámokon kérhető útbaigazítás:

Hétfőtől - Péntekig:    09 - 17 óra között
Szombaton:                 09 - 13 óra között
Vasárnap:                    nincs ügyfélszolgálat!

Tel: 06 20 371-0869;  06 30 819-4818

Szállítás!
 - A megrendelt terméket a Magyar Posta Zrt. csomagküldő szolgálata szállítja.
Ha a megrendelő, vagy családtagjai nem elérhetőek a megadott címen, a csomag kiszállításának időpontjában, akkor papír alapú értesítőt hagy a kiszállító. Az értesítőn feltüntetett Postahivatalnál a csomag átvehető, az értesítéstől számított 10 (tíz) napon át!
Szállítási határidő Magyarország területére:
 - A megrendeléstől számított 2-14 munkanapon belül vállaljuk a megrendelés teljesítését. Előfordulhat pár napos késés a szállításban, de csak abban az esetben, ha a megrendelt termék készletmennyisége lenullázódott, és az utánarendelt termék még nem érkezett meg.
Ilyenkor a kedves ügyfelünket telefonon tájékoztatjuk, és szíves türelmét kérjük, a termék beérkezéséig. Viszont ha a vásárlás elállásáról dönt, a kedves vásárló akkor a megrendelését töröljük az összes megadott adataival együtt (név, cím, e-mail, IP cím, rendelési szám, telefonszám)
FIGYELEM!
 - Termékeink Magyarország határain kívül is, megrendelhetőek, megvásárolhatóak, amennyiben a termék értékével növelt szállítási költséget is átutalják a bankszámlánkra.
 - Áruházunk csomagszállítója a Magyar Posta Zrt. ahol tájékoztatódni lehet a külföldre szállítandó csomagok díjszabásárról, tömegre, értékre lebontva és a várható szállítási határidőről.
             https://www.posta.hu/fooldal
 - Utánvételes terméket nem szállítunk külföldre!
 - Amint a bankszámlán a megrendelt termék, és szállítási értéke megjelent, úgy azonnal postázzuk.
Megjegyzés: - a szállítási határidőt befolyásoló tényezők, a raktári készlet időleges lenullázódása, és a megrendelések mennyisége, ugyanis megrendelési sorrendben tejesítődnek a szállítások. Eddig 3 napon belül majdnem minden megrendelést sikerült teljesítenünk. Teljesítési mutató 90%.
 - Amennyiben soron-kívüli, és egynapos szállításban érdekelt a kedves ügyfél, és a megrendelt termék van is raktáron, úgy + 4000 Ft (négyezer forint) átalánydíjas szállítási felárral, eltekintünk a sorrendtől.
Kedves vásárló! - Az ön által kezdeményezett termék megrendelését, amennyiben banki átutalással történik a kiegyenlítése, addig nem postázzuk, amíg a bankszámlára annak ellenértéke meg nem érkezik.
 - A bankszámlaszám a visszaigazoló e-mail: -ben lesz látható.
 - Az utalás megjegyzés rovatába kérjük feltüntetni a RENDELÉSI AZONOSÍTÓT (egy ötjegyű számsor, ami a visszaigazoló elektronikus levélben lesz található), és a hozzátartozó megrendelő személy nevét.
 - Fizetési (átutalási) határidő 7 (hét) nap!
 - Amennyiben 7 (hét) napon belül nem érkezik meg a megrendelt termék, és a szállítási költség értéke a bankszámlára, úgy a megrendelést érvénytelenek tekintjük, és töröljük a megrendelő adataival együtt!
FIGYELEM! - Amennyiben az áruház részéről teljesített szerződés értelmében, a megrendelt termék kiszállítása megtörtént, de a megrendelő visszautasítja, vagy nem veszi át a terméket, a postai kiszállítótól, vagy a postáról, ahol tíz napig tartják a csomagot, kiszállítási, visszaküldési, és a csomagolási költségekre bruttó 8000 Ft-ot számolunk fel, melyet a megrendelő köteles kifizetni.
Ha ennek a kötelezettségnek melyet az üzletszabályzat elfogadásával tudomásul vet, elfogadott, de nem tesz eleget, úgy végrehajtóval, törvényes úton fogjuk behajtatni az okozott anyagi kárt.
Megjegyzés: - ekkor már a végrehajtói díj is a megrendelőt terheli.

Postai utánvétellel vagy csomagküldő szolgálattal történő kézbesítés:
 - megállapodás alapján postai utánvétellel vagy csomagküldő szolgálaton keresztül teljesítjük az ingyenes, és a szállítási költséggel terhet csomag házhoz szállítását Magyarország területén belül, településtől függetlenül.
 - Ingyenes házhoz szállítást a megadott értékhatár alatt nem vállalunk!

FIGYELEM!
ÁRUHÁZUNK NEM AJÁNDÉKOZ, NEM SORSOL AJÁNDÉK UTALVÁNYOKAT, TERMÉKEKET, és NEM KERES MEG SENKIT SZEMÉLYESEN! AKI (AKIK) ILYEN VAGY BÁRMILYEN AZ ÁRUHÁZZAL KAPCSOLATOS AJÁNLAT TÉTELLEL BÁRKIT MEGKERES AZ NEM a MI MUNKATÁRSUNK (MUNKATÁRSAINK) hanem CSALÓ (CSALÓK). KÉRÜNK MINDENKIT, AKIT AZ ÁRUHÁZUNKKAL KAPCSOLATOS AJÁNLAT TÉTELLEL, MEGKERESNEK, hogy UTASÍTSA, VISSZA AZ AJÁNLATOT, JEGYEZZE MEG SZEMÉLYÜKET, SZEMÉLYÜKRE VONATKOZÓAN BÁRMILYEN JELLEGZETESSÉGET, AUTÓJUK SZINÉT, RENDSZÁMÁT és AZONNAL ÉRTESÍTSE a RENDŐRSÉGET!

Figyelem!
Az Edény és Konyhai Segédeszköz Webáruházban minden információ szabadon és ingyen használható, bármely nem üzleti tevékenységhez.
A weboldal mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve, de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást. A weboldal tartalma, a tulajdonos neve, Kónya Pál, és a web áruház, www.edenyhu.hu megjelölésével, a szerző írásbeli hozzájárulásával használható csak fel.
 - A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli közlés, átdolgozás használati, közzétételi díja 29 900 Ft + Áfa szavanként és képenként naponta.
 - A Webáruház részeinek: - fénykép, szöveg stb. - más Webáruházba vagy honlapra történő átmásolásához nem járulok hozzá.

Lépjen kapcsolatba velünk!