Rozsdamentes fakanáltartó

20 cm hosszú az egyik végénél öblös fekvő tartóeszköz az éppen használatban lévő kanalak részére.
20 cm hosszú az egyik végénél öblös fekvő tartóeszköz az éppen használatban lévő kanalak részére.
20 cm hosszú az egyik végénél öblös fekvő tartóeszköz az éppen használatban lévő kanalak részére.
20 cm hosszú az egyik végénél öblös fekvő tartóeszköz az éppen használatban lévő kanalak részére.
Rozsdamentes fakanáltartó
fém fakanáltartó, rozsdamentes fakanál csepegtető
Ár:
1.250 Ft
Cikkszám:
CZ101277
Gyártói cikkszám:
275046
Vonalkód:
8591177101277
Súly:
9.50 dkg
Szélesség:
8.50 cm
Hosszúság:
20 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:

A rozsdamentes fakanáltartó anyaga  krómacél lemez. A fakanáltartó konyhai kiegészítő. Használatával a konyhapultot és a tűzhelyt is tisztán tarthatjuk. Nem csöpög le a pörkölt szaft vagy más ételmaradék a fakanálról vagy fémkanálról kevergetés, kóstolás után, amennyiben a tartóra helyezzük használat közben és után.
Figyelem: - a fakanál csak szemléltető, nem tartozéka a kanáltartónak és nem foglaltatik annak az árába.

Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 20 cm; - markolat: 10 cm; - tartórésze: 11 cm
- szélesség: - kanáltartó: 8,50 cm; - nyél: 3,50 cm
- tömeg: 0,095 kg

Magyaros körömpörkölt

Hozzávalók:
  3-4 köröm
  2 fej vöröshagyma
  1 evőkanál édes pirospaprika (lehet csípős is vagy pedig fele, fele arányba ízlés szerint)
  2 db zöldpaprika
  1 db paradicsom
  3 evőkanál olíva olaj
  1 evőkanál vegeta
 - só ízlés szerint

Elkészítése:
A megtisztított körmöket kuktafazékba rakjuk, majd gyengén sózott vízben olyan puhára főzzük úgy, hogy a csontok elváljanak a hústól. Levéből kiszedjük, az összes csontot és a húst félretesszük. A vöröshagymát tisztítás után apróra daraboljuk, és olajon vagy sertés zsíron üvegesre dinszteljük, ezután a tűzről levéve belekeverjük a pirospaprikát, a vegetát és a borsot. Ráöntünk két evőkanál köröm - főzőlevet, majd a tűzre visszatesszük. Beletesszük a kicsontozott, darabokra vágott húst, a felszeletelt zöldpaprikát meg a paradicsomot és annyi főző lével öntjük fel, amennyi majdnem ellepi. Fedő alatt pár percig forraljuk. Sós vízben főtt burgonya és ecetes savanyúság illik hozzá.

Konyhai segédeszköz
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Igen

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek