Szürke zománcozott fazék 7 literes

Szürke zománcozott fazék 7 literes
Szürke zománcozott fazék 7 literes
Szürke zománcozott fazék 7 literes
Szürke zománcozott fazék 7 literes
Szürke zománcozott fazék 7 literes
Szürke zománcozott fazék 7 literes
zománcbevonatos fazék, fazék zománcbevonattal, zománcos fazék
Ár:
6.850 Ft
Cikkszám:
PL610904-DAJ
Gyártói cikkszám:
35048
Vonalkód:
5904134610904
Súly:
0.98 kg
Ürtartalom:
7 l
Magasság:
15.20 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

A szürke zománcozott fazék 7 literes fazék anyaga 1 mm vastag acéllemez. A fülei hegesztéssel vannak rögzítve. Az edény külső és belső felülete kétszer van zománcozva. A szürke zománcozott fazék gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, az-az gerjesztéses, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. Sütőbe, kemencébe is tehető!
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben is mosható.
Figyelem! - Mikrohullámú sütőbe tilos a használata!

Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 23,50 cm
- átmérő külső: 23,80 cm; - felső peremnél: 25,80 cm; - fülekkel: 32 cm
- a tűzhelyre felfekvő aljának átmérője: 19,50 cm
- magasság belső: 15 cm; - külső: 15,20 cm
- tömege: 0,980 kg
- űrtartalom: 6,50 liter színültig töltve

Húsgombóc leves

Hozzávalók a leveshez:
  400 g levesnek való csontos marhahús
  1 db petrezselyemgyökér
  120 g reszelt sárgarépa
  1 db kisebb hagyma
  1 db paradicsom
  2 db burgonya
  1 bögre zöldborsó
  1/2 paprika
  3 db babérlevél
- só, ízlés szerint
- őrölt fekete bors, ízlés szerint

Hozzávalók a húsgombóchoz:
  400 g darált marhahús
  1/2 bögre rizs
  1 tojás
- só, ízlés szerint
- őrölt fekete bors, ízlés szerint

Elkészítése:
Tegyük fel hideg vízben főni a marhahúst (kb. 2,5 l víz). Amikor felfőtt szedjük le a habját, majd főzzük a csontokat, 1 órát lassú tűzön. Tisztítsuk meg, majd szeleteljük fel a petrezselyemgyökeret, a répát reszeljük le és tegyük a zöldségeket a levesbe, a babérlevéllel együtt, fűszerezzük. Főzzük 20-30 percet.
Készítsük el a húsgombócokat: Tegyük a rizst egy kisebb edénybe, öntsünk rá hideg vizet, tegyünk bele sót, majd főzzük nagyjából 10 percet, majd tegyük szűrőbe, mossuk le hideg vízzel és hagyjuk kihűlni. A darált húst tegyük egy tálba, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, keverjük hozzá a kihűlt rizst és a tojást, fűszerezzük. Vizes kézzel készítsünk gombócokat belőle. Amikor a leves elkészül, vegyük ki a csontokat belőle. Tisztítsuk meg a burgonyát, vágjuk kockára, majd tegyük a levesbe. Vágjuk fel a paradicsomot is kisebb darabokra és a zöldborsóval együtt tegyük a levesbe. A paprikát vágjuk vékony csíkokra és azt is tegyük a levesbe. Főzzük a levest lassú tűzön 10 percig, majd tegyük bele a gombócokat. Főzzük a gombócokkal együtt is 10 percet, majd vegyük le a tűzhelyről és már kínálhatjuk is.

Fazék
A termék anyag összetétele:Zománcozott acéllemez
Átmérő belső:23.50 cm
Átmérő felső külső:25.30 cm
Átmérő füllekkel:32.00 cm
Magasság belső:15.00 cm
Magasság külső:15.20 cm
Indukciós:Igen
Zománcozott:Igen
Mércézett:Nem
Mikrohullámú sütőbe tehető :Nem
Mosogatógéppel mosható:Igen
Sütőbe tehető:Igen
Szín:Szürke

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek