- Főoldal
- Termékcsoportok
- Árengedményes termékek
- Zománcozott fanyelű szeletsütő 26 cm
Zománcozott fanyelű szeletsütő 26 cm
Zománcozott fanyelű szeletsütő 26 cm
fanyelű szeletsütő, mákos szeletsütő, szürke szeletsütő
Ár:
3.990 Ft
Cikkszám:
HU110207-TFA
Vonalkód:
5999559110207
Gyártó:
Súly:
50 dkg
Ürtartalom:
2.30 l
Magasság:
5.40 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Zománcozott fanyelű szeletsütő 26 cm beszerzése a legjobb választás. Anyaga 1 mm vastag vaslemez méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést. Nyélének rögzítőjét utólag hegesztik a sütőre, majd duplán zománcozzák, a már eredeti alakját elnyert terméket. Könnyen tisztítható. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, vagyis gerjesztéses, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. Mosogatógépben tisztítható.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 21 cm; - felső: 26 cm
- átmérő nyéllel: 49 cm
- magasság: 5,4 cm
- tömeg: 0,500 kg
- űrtartalom: 2,30 liter
Pirított máj
Hozzávalók:
4 adaghoz:
50 dkg csirkemáj (de lehet bármilyen máj is)
1 db közepes fej hagyma
2 dl tejföl
só
majoránna
bors
pirospaprika
olíva olaj
Elkészítése:
A kis kockákra vágott hagymát kevés olajon pirítsuk meg. tegyük bele a feldarabolt csirkemájat, borsozzuk, paprikázzuk és szórjunk rá majoránnát. Tehetünk bele összenyomott fokhagymát is.
Kb. 10-15 perc múlva, amikor puha a máj, sózzuk meg és habarjuk be a tejföllel.
Tanácsok:
Fontos minden májas receptnél, hogy csak a legvégén szabad megsózni, mert ha nem így teszünk, akkor kemény lesz a máj.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 21 cm; - felső: 26 cm
- átmérő nyéllel: 49 cm
- magasság: 5,4 cm
- tömeg: 0,500 kg
- űrtartalom: 2,30 liter
Pirított máj
Hozzávalók:
4 adaghoz:
50 dkg csirkemáj (de lehet bármilyen máj is)
1 db közepes fej hagyma
2 dl tejföl
só
majoránna
bors
pirospaprika
olíva olaj
Elkészítése:
A kis kockákra vágott hagymát kevés olajon pirítsuk meg. tegyük bele a feldarabolt csirkemájat, borsozzuk, paprikázzuk és szórjunk rá majoránnát. Tehetünk bele összenyomott fokhagymát is.
Kb. 10-15 perc múlva, amikor puha a máj, sózzuk meg és habarjuk be a tejföllel.
Tanácsok:
Fontos minden májas receptnél, hogy csak a legvégén szabad megsózni, mert ha nem így teszünk, akkor kemény lesz a máj.
Paraméterek
Szeletsütő | |
A termék anyag összetétele: | Zománcozott acéllemez |
Átmérő alsó: | 21.00 cm |
Átmérő felső: | 26.00 cm |
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel: | 49.00 cm |
Zománcozott: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Mákos |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*