Fackelmann zöldségszeletelő - uborkagyalu 2 késes

Fackelmann nyeles kétkéses uborka és zöldségszeletelő kézvédővel 29×12,50×1,50 cm-es méretekkel
Fackelmann nyeles kétkéses uborka és zöldségszeletelő kézvédővel 29×12,50×1,50 cm-es méretekkel
Fackelmann zöldségszeletelő - uborkagyalu 2 késes
Fackelmann zöldségszeletelő - uborkagyalu 2 késes
Fackelmann zöldségszeletelő - uborkagyalu 2 késes
Fackelmann zöldségszeletelő - uborkagyalu 2 késes
zöldséggyalu, uborkaszeletelő
Ár:
4.450 Ft
Cikkszám:
DE0453417
Gyártói cikkszám:
45341
Vonalkód:
4008033453417
Súly:
0.13 kg
Szélesség:
12.50 cm
Hosszúság:
29 cm
Magasság:
1.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:

A Fackelmann zöldségszeletelő - uborkagyalu 2 késes szilikon hatású kemény műanyagból és acél pengékből készült. Tartozik hozzá egy tartó-segédeszköz az ujjvédelem érdekében. Gyakorlatias, könnyű és modern formatervezett konyhai vágó-szeletelő eszköz. Uborka, káposzta, répa, hagyma, sajt, citromhéj stb. szeletelésére, gyalulására alkalmas.
Figyelem! - Az uborkaszeletelő és zöldséggyalu borotva éles, ezért könnyen sérülést okozhat helytelen használata esetén. Gyerekek elől elzárandó. Mosogatógépben nem mosható.

Részletes méretleírás:
- hosszúság: 29 cm; - munkafelület hossza: 22 cm
- szélesség: 12,50 cm; - munkafelület szélessége: 10,20 cm
- magasság: 1,50 cm
- tömeg: 0,030 kg

Uborkasaláta

Hozzávalók:
 2,5 kg salátauborka
 1 kg vöröshagyma
 5 gerezd fokhagyma
 10 dkg kristálycukor
 1 szál torma
 3 babérlevél
 0,5 dl 10 százalékos ecet
 1 csapott evőkanál mustármag
 1 teáskanál koriander
 1 teáskanál őrölt fekete bors
 literes üvegenként csipetnyi nátrium – benzoát (befőzési tartósítószer)

Elkészítése:
Az uborkát megtisztítsuk, le is dörzsöljük, majd langyos vízben 30 percig beáztatjuk. Egyetlen homokszemnek sem szabad rajta maradnia. Ismételt öblítés után megszárítjuk. Héjastól legyaluljuk, vagy nagyon keskeny körökre aprítsuk. Hozzávegyítjük a megpucolt, lemosott és vékonyra karikázott vöröshagymát és megsózzuk. Lefedjük, és másnapig állni hagyjuk. A megmaradt sós léhez keverjük az ecetet, a cukrot és 5 dl vizet. Beleszórjuk a fűszereket (a torma, valamint a fokhagyma kivételével) és felforraljuk. Egy-két percnyi főzés után levesszük a tűzről és hagyjuk egy kissé lehűlni. Közben a megtisztított, megmosott és vékonyka hasábokra vágott tormát, a hámozott és forgácsokra vagdalt fokhagymát az üvegekbe dugdossuk, majd ráöntjük a nem túlforró salátalevet. Tetejére szórjuk a tartósítót és légmentesen lekötözzük.

Gyalu - Szeletelő
Két késes:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak