Gyümölcsmosó és zöldségmosó edények

A gyümölcsmosó és zöldségmosó edények ismertetője

Gyümölcsmosó és zöldségmosó edények

A gyümölcsmosó és zöldségmosó edények külalakra lehetnek kerek hosszúkás, háromszög vagy félgömb alakúak melyeknek falait sűrűn lyukacsozták, hogy a víz kifolyhasson belőle. Krómacélból, műanyagból vagy zománcozott lemezből gyártott talpas vagy nyeles, füllel ellátott vagy fül nélküli gyakorlatias és nélkülözhetetlen konyhai segédeszközök. Gyümölcsök, zöldségek, szárított hüvelyesek, nyers húsok vízsugár alatti mosására, majd lecsöpögtetésére használható gyakorlatias szűrőedények. Általában a kifőtt tészta leszűrésre is alkalmasak. Többségük mosogatógépbe is rakható.

A gyümölcsmosó és zöldségmosó edények ABC sorrendben

Műanyag gyümölcs és zöldségmosó kosár K
Cikkszám:PL232519-DOM

A Műanyag gyümölcs és zöldségmosó kosár K a kifőtt tészta leszűrésre is alkalmas. Gyakorlatias konyhai kiegészítő, aminek anyaga szilikon és műanyag keverék.

1.450 Ft
(0 értékelés)
Műanyag gyümölcs és zöldségmosó kosár NS
Cikkszám:PL232526-DOM

A Műanyag gyümölcs és zöldségmosó kosár NS gyakorlatias konyhai kiegészítő, melynek anyaga szilikon és műanyag keverék. A kifőtt tészta leszűrésre is alkalmas.

1.450 Ft
(0 értékelés)
Műanyag gyümölcs és zöldségmosó kosár SZ
Cikkszám:PL232533-DOM

A Műanyag gyümölcs és zöldségmosó kosár SZ mosogatógépben mosható. Konyhai szűrő. Az anyaga szilikon és műanyag keverék. A kifőtt-tészta szűrésre is alkalmas.

1.450 Ft
(0 értékelés)
Rozsdamentes gyümölcs és zöldségmosó nyeles kosár
Cikkszám:PL810789-DOM

A Rozsdamentes gyümölcs és zöldségmosó nyeles kosár a zöldségek, gyümölcsök, hüvelyesek vízsugár alatti mosására való. A kifőtt tészta leszűrésre is alkalmas.

2.990 Ft
(0 értékelés)
Rozsdamentes gyümölcs és zöldségmosó talpas szűrőkosár
Cikkszám:813039-AMB

A Rozsdamentes gyümölcs és zöldségmosó talpas szűrőkosár elengedhetetlen tartozéka a konyhánknak, célszerűsége pedig vitathatatlan. Anyaga rozsdamentes acél.

5.650 Ft
(0 értékelés)
Rozsdamentes zöldség és gyümölcsmosó kosár 24 cm
Cikkszám:PL813022-AMB

A Rozsdamentes zöldség és gyümölcsmosó kosár 24 cm krómacélból készült lyukacsos oldalú edény. Gyümölcsök, zöldségek vízsugár alatti megmosására használható.

5.650 Ft
(0 értékelés)
1 - 6 / 6 termék

Termékcsoportok