Diótörő - Mogyorótörő

Termékcsoport leírás

Diótörő - Mogyorótörő
Vásároljon a diótörő, mogyorótörő választékunkból! Ez egy kézi szerszám melynek segítségével könnyen, gyorsan és minimális erőkifejtéssel megtörhetjük a diót, a mogyorót. Készülhet fémből, fémötvözetekből vagy fából. Figyelem! - Mandulamagot, barackmagot, szilvamagot törni ezzel a szerszámmal nem ajánlatos, mert a mandulának, baracknak, szilvának nagyon kemény a csonthéja és nem a magok fognak eltörni, hanem az eszközünk.

Termék lista

Diótörő mogyorótörő rozsdamentes
Cikkszám:PL966100-AMB

A Diótörő mogyorótörő rozsdamentes egy kézi mechanikus szerszám. Segítségével könnyen megtörhetjük a diót, a mogyorót, a mandulát. Anyaga rozsdamentes acél.

2.990 Ft
(0 értékelés)
Gomba alakú tekerős diótörő fából P
Cikkszám:HU115752

A Gomba alakú tekerős diótörő P nem hiányozhat a konyhánkból. A bükkfából készült termék, a magyar konyha sajátos törő eszköze és nélkülözhetetlen tartozéka.

1.650 Ft
(0 értékelés)
Kúpos kézi diótörő és mogyorótörő
Cikkszám:PL968418-AMB

A Kúpos kézi diótörő és mogyorótörő anyaga cink-alumínium ötvözet. Segítségével gyorsan, könnyen és minimális erőkifejtéssel megtörhetjük a diót, a mogyorót.

4.850 Ft
(0 értékelés)
Rozsdamentes kúpos kézi diótörő
Cikkszám:HU835965

A Rozsdamentes kúpos kézi diótörő az a konyhai segédeszköz melynek segítségével gyorsan, könnyedén és csekély erőkifejtéssel törhetünk sok diót vagy mogyorót.

4.990 Ft
(0 értékelés)
1 - 4 / 4 termék

Termékcsoportok