Fakanáltartó

Termékcsoport leírás

Fakanáltartó
A fakanáltartó nélkülözhetetlen segédeszköz, főzés közben. Ez egy konyhai kiegészítő, amelynek a használatával tisztán tarthatjuk, a konyhapultot, a tűzhelyt, mert nem csöpög le a keverendő ételek szaftja a fakanálról, vagy fémkanálról kevergetés, kóstolás után, amennyiben a tartóra helyezzük használat közben és utána. Készülhet fából, kemény műanyagból (polikarbonát), porcelánból, rozsdamentes nemesacélból vagy üvegből.

Termék lista

Kerámia fekvő fakanáltartó levendulás
Cikkszám:HU477807

A Kerámia fekvő fakanáltartó levendulás nélkülözhetetlen konyhai segédeszköz. Használatával tisztán tarthatjuk a konyhapultot, tűzhelyt. Anyaga mázas kerámia.

1.990 Ft
(0 értékelés)
Kerámia fekvő fakanáltartó olívabogyós
Cikkszám:HU896721

A Kerámia fekvő fakanáltartó olívabogyós anyaga mázas porcelán. A nélkülözhetetlen segédeszköz. A rendszeres használatával tisztán tarthatjuk a konyhapultot.

1.990 Ft
(1 értékelés)
Kerámia fekvő fakanáltartó unikornis
Cikkszám:HU153582

A kerámia fekvő fakanáltartó unikornis segítségével a konyhapultot tisztán tarthatjuk. Nem csöpög le az ételmaradék a fakanálról amennyiben a tartóra helyezzük.

1.990 Ft
(0 értékelés)
Rozsdamentes fakanáltartó
Cikkszám:CZ101277

A rozsdamentes fakanáltartó segítségével tisztán tarthatjuk a tűzhelyt, a konyhapultot. Nem csöpög le az ételmaradék a kanálról amennyiben a tartóra helyezzük.

1.450 Ft
(0 értékelés)
Rozsdamentes fakanáltartó fakanállal
Cikkszám:HU208547

A rozsdamentes fakanáltartó fakanállal egy konyhai segédeszköz. Előnye az, hogy nem csöpög le a keverendő ételek szaftja a fakanálról keverés, kóstolás után.

2.650 Ft
(0 értékelés)
1 - 5 / 5 termék

Termékcsoportok

Árengedményes termékek