Gyümölcs és zöldségmosó szürőkosár

A Gyümölcs és zöldségmosó szürőkosár ismertetője

Gyümölcs és zöldségmosó szürőkosár

A Gyümölcs és zöldségmosó szűrőkosár krómacélból, műanyagból vagy zománcozott lemezből gyártott gyakorlatias és nélkülözhetetlen konyhai segédeszköz. Külalakra lehet kerek hosszúkás, háromszög vagy félgömb alakú edény melynek falát sűrűn lyukacsozták, hogy a víz kifolyhasson belőle. Gyümölcsök, zöldségek, nyers húsok vízsugár alatti mosására, majd lecsöpögtetésére használható gyakorlatias edény. A kifőtt tészta leszűrésre is alkalmas. Általában mosogatógépbe rakható.

A Gyümölcs és zöldségmosó szürőkosár ABC sorrendben

Műanyag gyümölcs és zöldségmosó kosár K
Cikkszám:PL232519-DOM

A Műanyag gyümölcs és zöldségmosó kosár K a kifőtt tészta leszűrésre is alkalmas. Gyakorlatias konyhai kiegészítő, aminek anyaga szilikon és műanyag keverék.

1.450 Ft
(0 értékelés)
Műanyag gyümölcs és zöldségmosó kosár NS
Cikkszám:PL232526-DOM

A Műanyag gyümölcs és zöldségmosó kosár NS gyakorlatias konyhai kiegészítő, melynek anyaga szilikon és műanyag keverék. A kifőtt tészta leszűrésre is alkalmas.

1.450 Ft
(0 értékelés)
Műanyag gyümölcs és zöldségmosó kosár SZ
Cikkszám:PL232533-DOM

A Műanyag gyümölcs és zöldségmosó kosár SZ mosogatógépben mosható. Konyhai szűrő. Az anyaga szilikon és műanyag keverék. A kifőtt-tészta szűrésre is alkalmas.

1.450 Ft
(0 értékelés)
Rozsdamentes gyümölcs és zöldségmosó nyeles kosár
Cikkszám:PL810789-DOM

A Rozsdamentes gyümölcs és zöldségmosó nyeles kosár a zöldségek, gyümölcsök, hüvelyesek vízsugár alatti mosására való. A kifőtt tészta leszűrésre is alkalmas.

2.990 Ft
(0 értékelés)
Rozsdamentes gyümölcs és zöldségmosó talpas szűrőkosár
Cikkszám:813039-AMB

A Rozsdamentes gyümölcs és zöldségmosó talpas szűrőkosár elengedhetetlen tartozéka a konyhánknak, célszerűsége pedig vitathatatlan. Anyaga rozsdamentes acél.

5.650 Ft
(0 értékelés)
Rozsdamentes zöldség és gyümölcsmosó kosár 24 cm
Cikkszám:PL813022-AMB

A Rozsdamentes zöldség és gyümölcsmosó kosár 24 cm krómacélból készült lyukacsos oldalú edény. Gyümölcsök, zöldségek vízsugár alatti megmosására használható.

5.650 Ft
(0 értékelés)
1 - 6 / 6 termék

Termékcsoportok

Árengedményes termékek