Dió sütőforma

A dió sütőforma ismertetője

Dió sütőforma
A dió sütőforma az igényes konyha egyik fontos darabja. Olyan formázó, amellyel dióalakú süteményeket alkothatunk. Egy félbevágott dióalakú fémforma. Használata: - Kenjük ki zsiradékkal (vajjal vagy margarinnal) a formákat, majd gombóc alakú tésztákat szaggatnunk és azt belenyomjuk a dióformákba. Egy tepsibe rakjuk és előmelegített sütőben arany barnára sütjük. Még melegen kiütögetjük a formából. A sütés előtt megtölthetjük tojásfehérjehabbal összekevert cukrozott dióval vagy mákkal. A kisült dió sütiket kimárthatjuk olvasztott csokiban, megtölthetjük pudingos, vagy vajas krémmel, díszíthetjük gyümölccsel is, a siker biztosított lesz.

A dió sütőformák ABC sorrendben

Dió sütőforma 25 db-os
Cikkszám:HU100476

A Dió sütőforma 25 db-os az, amellyel dióalakú süteményeket formázhatunk. Egy csomagban 25 db forma van. Ezeknek az együttes ára 1650 Ft. Egy db sütő 66 Ft.

1.650 Ft
(0 értékelés)
Dió sütőforma nyeles PL
Cikkszám:PL477026

A Dió sütőforma nyeles PL hagyományos sütési kellék, ami a dió megformázására hivatott. A segítségével ostyaszerű ízletes sütemény kerülhet az asztalunkra.

11.990 Ft
(1 értékelés)
Kagyló alakú sütőforma 25 db -os
Cikkszám:HU100551

A Kagyló alakú sütőforma 25 db -os olyan sütőforma, amellyel kagyló alakú süteményeket formázhatunk. Anyaga élelmiszeripari ónozott lemez alakra préselve.

1.850 Ft
(0 értékelés)
1 - 3 / 3 termék

Termékcsoportok

Kiemelt termékek - Dió sütőforma