Eperlevél vágó - Tésztavágó

Az Eperlevél vágó - Tésztavágó ismertetője

Eperlevél vágó - Tésztavágó

Az Eperlevél vágó - Tésztavágó olyan több vagy kevesebb vágófelülettel (vágókoronggal) rendelkező szerkezet, melynek segítségével könnyen készíthetünk eperlevél tésztát, cakkos szélű metéltet vagy hullámos szélű szalagtésztát. Az eperlevél készítő segítségével hosszanti irányba vágva a tésztát, széles-metéltet készítünk, ha keresztbe is vágunk vele, akkor eperlevelet kapunk.  Az eperlevél vágó, tésztavágó anyaga lehet fém, fa, műanyag, vagy ezek kombinációja. Az eperlevél cikkcakkos szélű, téglalap alakú tésztaféle. Lisztből, tojásból készítik és levesbetétnek használják.

Az Eperlevél vágók - Tésztavágók ABC sorrendben

Eperlevélvágó kicsi
Cikkszám:HU111709

Az Eperlevélvágó kicsi több vágókésekkel rendelkező szerkezet. Az eperlevél-készítő segítségével könnyen készíthetünk eperlevél mintázatú finom levéltésztát.

2.850 Ft
(0 értékelés)
Eperlevélvágó nagy
Cikkszám:HU111716

Vásároljon az Eperlevélvágó nagy kínálatunkból! Ez egy olyan több vágófelülettel rendelkező szerkezet, melynek segítségével könnyen készíthetünk levéltésztát.

3.250 Ft
(0 értékelés)
Sajtosrúd készítő, cakkos tésztavágó 9 görgős
Cikkszám:HU870645

A Sajtosrúd készítő, cakkos tésztavágó 9 görgős anyaga műanyag. A vágókorongok egymástól 1,50 cm távolságban vannak. Tisztítása semleges mosogatószeres vízzel!

1.990 Ft
(0 értékelés)
1 - 3 / 3 termék

Termékcsoportok

Kiemelt termékek - Eperlevél vágó - Tésztavágó