Háztartási olló - Konyhai olló

A háztartási olló, konyhai olló rövid ismertetője

Háztartási olló - Konyhai olló
A háztartási olló, konyhai olló egy vágóeszköz, pontosabban nyírószerszám. Két élesre fent acéllemezből áll oldalanként egy fogóval, melyeket szemnek nevezünk. Ezek az éles écalemezek egy forgatható tengelyen helyezkednek el, szorosan egymáshoz simulva mozgathatók, és ez által az éleik közé eső tárgyat ketté szelik. Céljai szerint az ollók nagysága, alakja és elnevezése is változik.

A háztartási olló, konyhai olló változatainak felsorolása

Háztartási olló, konyhai olló ABC sorrendben

Csirkedaraboló olló 12 cm FSZ
Cikkszám:PL512468-AMB

A Csirkedaraboló olló 12 cm FSZ anyaga krómacél acél pengék, szilikon hatású műanyag foglalatba. Szárnyasok feldarabolására kialakított ollószerű vágóeszköz!

3.850 Ft
(0 értékelés)
Csirkedaraboló olló 12 cm PF
Cikkszám:PL512451-AMB

A Csirkedaraboló olló 12 cm PF a szárnyasok feldarabolására való ollószerű vágóeszköz! Anyaga rozsdamentes acél pengék, szilikon hatású műanyag foglalatba.

3.850 Ft
(0 értékelés)
ÚJ
Kétkéses fűszernövény aprító olló lila
Cikkszám:PL802835-AMB

A kétkéses fűszernövény aprító olló lila ergonomikus fogantyúja csúszásmentes anyagból, a visszatoló rugó, amely megkönnyíti a vágást, krómacélból készült.

3.450 Ft
(0 értékelés)
ÚJ
Kétkéses fűszernövény aprító olló piros
Cikkszám:PL802828-AMB

A kétkéses fűszernövény aprító olló piros két egymástól egyenlő távolságra elhelyezkedő önélező pengével és egy szilikonalapú műanyag munkapaddal rendelkezik.

3.450 Ft
(0 értékelés)
Konyhai olló 16 cm-es
Cikkszám:CZ063464-TOR

A Konyhai olló 16 cm-es két éles acéllemezből áll egy-egy fogóval. Az acéllemezei forgatható tengelyen helyezkednek el szorosan egymáshoz simulva mozgathatók.

1.650 Ft
(0 értékelés)
1 - 5 / 5 termék

Termékcsoportok