Szilikon gyúrólap

Termékcsoport leírás

Szilikon gyúrólap
Vásároljon a szilikon gyúrólap kínálatunkból! A szilikon gyúrólap az igényes konyha egyik fontos darabja, ezért a szilikon gyúrólap nem hiányozhat a modern háztartásból.  A szilikon gyúrólap kétkomponensű szilikon, természetesen egészségügyi szempontból megfelelő és engedélyezett iniciátor-tartalommal, ezért az édesiparban, cukrásziparban is szívesen alkalmazott gyúrólap. A szilikon gyúrólap, kiváló minőségű vékony szilikonlapból készült, a célnak megfelelően mintázott vagy méretekre beosztott gyúrólap. A mintázott vagy méretekre beosztott szilikon gyúrólap felületére felrajzolt koncentrikus körök méretei, a gyúrólap hosszúsága, szélessége centiméterben és inchben is meg vannak adva. A szilikon gyúrólap ezen méretei segítségével könnyen és méretarányosan dolgozhatunk. A szilikon gyúrólap lisztből készült termékek gyúrására, nyújtására, száraztészták, sütemények, elkészítésére használatos és egy konyhából sem nélkülözhető eszköz. A szilikon gyúrólap előnye, az összehajtható, feltekerhető állaga anélkül, hogy eltörne, deformálódna, a könnyű és egyszerű tárolása, tisztítása és nem utolsó sorban a tömege. A szilikon gyúrólap kiváló minőségben és kedvező áron megvásárolható a webáruházunkban.

Termék lista

ÚJ
Szilikon gyúrólap Cherry 55×42 cm
Cikkszám:PL518453-AMB

A szilikon gyúrólap Cherry 55×42 cm -es anyaga szervetlen polimer. A szilikon nyújtólap használat után összehajtható kis helyen elfér és fiókban is tárolható.

6.990 Ft
(0 értékelés)
Szilikon gyúrótábla 61x42 cm
Cikkszám:KP-992/062-AMB

A szilikon gyúrótábla az igényes konyha fontos darabja, ezért a nem hiányozhat a modern háztartásból. Lisztből készült termékek gyúrására, nyújtására használható.

7.650 Ft
(0 értékelés)
1 - 2 / 2 termék

Termékcsoportok

Kiemelt termékek - Szilikon gyúrólap