Uborka szeletelő

Az Uborka szeletelő ismertetője

Uborka szeletelő

Az Uborka szeletelő az a konyhai eszköz aminek a segítségével gyorsan és egyszerűen tudjuk legyalulni az uborkát, a különféle gyalulásra alkalmas zöldséget, gyümölcsöt. A kerete készülhet fából, fémből, műanyagból. A kések számától függően lehet egy, kettő vagy háromkéses. A szeletelő kése, kései általában élesített acél penge. A munkafelületének függvényében uborka, káposzta, répa, hagyma, sajt, citromhéj stb. szeletelésére, gyalulására is alkalmas. Figyelem! - Ezek a termékek borotva élesek, ezért könnyen sérülést okozhat helytelen használata esetén. Gyerekek elől minden esetben elzárandók.

Az Uborka szeletelő ABC sorrendben

Fackelmann uborka és zöldségszeletelő állítható késes
Cikkszám:DE453318

A Fackelmann uborka és zöldségszeletelő állítható késes éles acélpengéből és műanyagból készült. A kézvédelem érdekében tartozik hozzá egy tartó-segédeszköz.

4.990 Ft
(0 értékelés)
Fackelmann zöldségszeletelő - uborkagyalu 2 késes
Cikkszám:DE0453417

A Fackelmann zöldségszeletelő - uborkagyalu 2 késes műanyagból és éles acélpengékből készült. Tartozik hozzá egy tartó-segédeszköz az ujjvédelem érdekében.

4.450 Ft
(0 értékelés)
Uborkaszeletelő, uborkagyalu M
Cikkszám:HU802788-JAN

Egy Uborkaszeletelő, uborkagyalu M beszerzése a legjobb választás. Uborka, répa, hagyma, petrezselyem, sajt, krumpli gyalulására kialakított alkalmas eszköz.

850 Ft
(0 értékelés)
Uborkaszeletelő, uborkavágó PL
Cikkszám:PL471123

Egy Uborkaszeletelő, uborkavágó PL beszerzése a legjobb választás. Uborka, répa, hagyma, petrezselyem, sajt, krumpli gyalulására kialakított alkalmas eszköz.

850 Ft
(0 értékelés)
Zöldséggyalu uborkaszeletelő állítható késsel
Cikkszám:A713030-MIR

A Zöldséggyalu uborkaszeletelő állítható késsel a zöldségek, gyümölcsök egyenletes darabolására való eszköz. Munkapadja műanyag, a vágó szerkezet acél kés.

3.990 Ft
(0 értékelés)
1 - 5 / 5 termék

Termékcsoportok

Árengedményes termékek