Zöldséghámozó

Termékcsoport leírás

Zöldséghámozó

A zöldséghámozó a konyhai előkészítő aprómunka nélkülözhetetlen eszköze. Takarékos és gyors rétegeltávolítást (hámozást, hántolást) tesz lehetővé. Az a konyhai segédeszköz melynek segítségével egyszerűen, gyorsan és nagyon kevés anyagveszteséggel tudjuk meghámozni a zöldséget, gyümölcsöt. A hámozás nagymestere, amivel a felső réteg vagy burkolat (héj) leválasztása a célja az adott zöldségről vagy gyümölcsről. Lényege a zöldség, gyümölcs tisztítása, ehetetlen héjának eltávolítása és gusztusosabbá tétele.

Termék lista

Julienne szeletelő - zsülien vágó
Cikkszám:HU961117-ZS

A Julienne szeletelő - zsülien vágó a zöldségfélék jellegzetes vágási műveletére kialakított vágóeszköz. A zsülien gyufaszál vékonyra metélt zöldséget jelent.

2.990 Ft
(0 értékelés)
AKCIÓ
Sárga zöldséghámozó, gyümölcshámozó és szeletelő
Cikkszám:HU112829-S

A Sárga zöldséghámozó, gyümölcshámozó és szeletelő hasznos tartozéka a konyhának. Anyaga kemény műanyag markolat, munkapad és billenő fejes acél recés penge.

2.990 Ft2.650 Ft
(3 értékelés)
Szíves zöldséghámozó rozsdamentes 18 cm CKM
Cikkszám:EP2399492-CKM

A Szíves zöldséghámozó rozsdamentes 18 cm CKM anyaga krómacél és műanyag. A billenő fejes vágószerkezet kiváló minőségű fogazott saválló Solingeni acélpenge.

3.990 Ft
(0 értékelés)
Zöldséghámozó sima keresztpengével
Cikkszám:HU700624-JAN

A Zöldséghámozó sima keresztpengével gyorsan és nagyon kevés anyagveszteséggel tudjuk meghámozni a zöldséget, gyümölcsöt. Nélkülözhetetlen konyhai segédeszköz!

750 Ft
(0 értékelés)
AKCIÓ
Zöldséghámozó szeletelő és díszítő S
Cikkszám:HU112829

A Zöldséghámozó szeletelő és díszítő S anyaga szilikon alapú kemény műanyag markolat és munkapad. Solingeni minőségi acél a billenős fejes recézett vágópenge.

2.990 Ft2.650 Ft
(0 értékelés)
1 - 5 / 5 termék

Termékcsoportok