Ételhordó edények

Termékcsoport leírás

Ételhordó edények
Az ételhordó edények különböző anyagokból a célnak megfelelően, műanyagból, fémből, üvegből vagy kerámiából készülnek. A méretük és formájuk eltérők lehetnek, mert minden egyes ételhordó edény kinézetét annak funkcionalitása határoz meg. A mai modern konyhákban találkozunk olyan kialakítású ételszállító edényekkel is, amelyek tálalásra is alkalmasak, vagy akár tárolóedényként is több funkciót ellátnak. Formájukat illetően lehet kerek, szögletes egyaránt, füllel ellátott vagy akár összerakható. Nagyon hálás edénykombináció olyan alkalmakra mikor a kész ebédet egyik helyről a másikra akarjuk szállítani.

Termék lista

Ételhordó termosz 1,4 literes
Cikkszám:CZ257227-BQT

Vásároljon az Ételhordó termosz 1,4 literes kínálatunkból! Különleges edény a forró ételek, italok melegen tartására, fagylaltok, befőttek hidegen tartására.

6.450 Ft
(0 értékelés)
Műanyag ételhordó 4 részes P
Cikkszám:HU101409

Vásároljon a Műanyag ételhordó 4 részes P kínálatunkból saját részére vagy ajándékba családtagjainak! Elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek.

1.950 Ft
(0 értékelés)
Műanyag ételhordó 4 részes SZ
Cikkszám:HU101317

A Műanyag ételhordó 4 részes SZ elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek. Vásároljon a kínálatunkból saját részére vagy ajándékba családtagjainak!

1.950 Ft
(0 értékelés)
Műanyag ételhordó 4 részes Z
Cikkszám:HU101409-Z

Vásároljon a Műanyag ételhordó 4 részes Z kínálatunkból saját részére, ajándékba családtagjainak, barátainak! Gyakorlatias, formatervezett, könnyen tisztítható.

1.950 Ft
(0 értékelés)
1 - 4 / 4 termék

Termékcsoportok

Árengedményes termékek