Krumplitörő - Burgonyatörő

Termékcsoport leírás

Krumplitörő - Burgonyatörő
Vásároljon a krumplitörő, burgonyatörő kínálatunkból! Ez egy egyszerű általában fémből készült henger alakú vagy szögletes formájú szerkezet melynek segítségével könnyen és gyorsan pépesíthetjük a főtt krumplit, főtt zöldséget vagy kipréselhetjük a töpörtyűt. Ez a pépesítő eszköz lehet egy egyenes szárú rúd is markolattal a végén hullámos gömbvassal vagy lukas fémlappal. Bármely puhára főtt zöldség és gyümölcs pépesítésére is alkalmas.

Termék lista

Burgonyatörő krumplinyomó, töpörtő készítő
Cikkszám:P002

Vásároljon a Burgonyatörő krumplinyomó, töpörtő készítő választékunkból! Bármely puhára főtt zöldség, gyümölcs pépesítésére, töpörtyű készítésére alkalmas.

7.450 Ft
(0 értékelés)
Burgonyatörő krumplitörő hosszú lyukkal
Cikkszám:SRB000761

A Burgonyatörő krumplitörő hosszú lyukkal anyaga fa és rozsdamentes acél. A főzött burgonya, zöldség törésére, pépesítésére gyártott egyszerű kézi szerszám.

2.250 Ft
(0 értékelés)
Fanyelű hullámos krumplitörő
Cikkszám:HU110597-KC

A Fanyelű hullámos krumplitörő elengedhetetlen tartozéka a konyhának, célszerűsége pedig nem elhanyagolható. Anyaga fa markolat és rozsdamentes gömbacél.

1.250 Ft
(0 értékelés)
Krumplinyomó, burgonyanyomó, tepertő készítő festett
Cikkszám:HU100216

Vásároljon a Krumplinyomó, burgonyanyomó, tepertő készítő festett kínálatunkból! Elengedhetetlen tartozéka a konyhának, célszerűsége pedig nem elhanyagolható.

12.990 Ft
(0 értékelés)
Krumplinyomó, burgonyanyomó, tepertőkészítő rozsdamentes
Cikkszám:HU100292

A Krumplinyomó, burgonyanyomó, tepertőkészítő rozsdamentes nélkülözhetetlen a konyhából. A kosár anyaga rozsdamentes acél. A váz és préselő kar festett acél.

13.950 Ft
(0 értékelés)
Krumplitörő és tepertőnyomó BLX
Cikkszám:CZ072090-BLX

A Krumplitörő és tepertőnyomó BLX fémből készült szögletes alakú szerkezet. Segítségével könnyedén pépesíthetjük a főtt krumplit és kipréselhetjük a tepertőt.

8.650 Ft
(0 értékelés)
Rozsdamentes hullámos krumplitörő
Cikkszám:CZ101794-GTX

A Rozsdamentes hullámos krumplitörő segítségével könnyen, gyorsan pépesíthetjük a főtt krumplit. A puhára főtt zöldség és gyümölcs pépesítésére is alkalmas.

2.850 Ft
(0 értékelés)
Rozsdamentes krumplitörő
Cikkszám:CZ089209-TOR

A Rozsdamentes krumplitörő egy egyenes szárú rúd markolattal, a végén soklyukú fémlappal. Bármilyen puhára főtt zöldség és gyümölcs pépesítésére is alkalmas.

2.850 Ft
(0 értékelés)
AKCIÓ
Töpörtyűnyomó, krumplinyomó nagy
Cikkszám:HU156601

Egy minőségű Töpörtyűnyomó, krumplinyomó nagy, kincset ér a disznóvágásnál, tepertőkészítésnél és bármikor a konyhában. Anyaga 2 mm vastag ónozott acéllemez.

16.990 Ft15.990 Ft
(0 értékelés)
1 - 9 / 9 termék

Termékcsoportok

Árengedményes termékek