Merőkanál - Kiszedő kanál

Termékcsoport leírás

Merőkanál - Kiszedő kanál
Vásároljon a merőkanál hosszú nyelű öblös eszköz leves vagy egyéb folyadék nagy edényből való kimeréséhez. Alakja egy félbevágott üreges gömb. A kiszedő kanállal hosszú nyelű öblös vagy lapos kanál, ami a szilárd megfőtt vagy megsült ételek az edényből való kiszedésére szolgál. Anyagát tekintve lehet rozsdamentes, zománcozott és műanyag is. Az egyik legtöbbet használt konyhai kiegészítő főzéskor. Általában mosogatógépbe mosogatható.

Termék lista

Fagylaltadagoló kanál nagy
Cikkszám:HU011761

Vásároljon a Fagylaltadagoló kanál nagy kínálatunkból! A fagylaltos kanál fémből készült eszköz, ami a képlékeny és még nem szilárd folyadék felvételére való.

2.250 Ft
(0 értékelés)
Merőkanál tálalóbográcshoz és mártásokhoz
Cikkszám:HU004282

Vásároljon a Merőkanál tálalóbográcshoz és mártásokhoz kínálatunkból! Ez az egyik legtöbbet használt konyhai kiegészítő a főzés, a sütés és tálalás közben.

1.450 Ft
(0 értékelés)
Öblös kiszedő szűrőkanál
Cikkszám:HU576851-CH/S

Egy Öblös kiszedő szűrőkanál elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a célszerűsége pedig vitathatatlan. Az anyaga szilikon és műanyag keverék.

1.650 Ft
(0 értékelés)
Rozsdamentes szószos kanál 100 ml-es
Cikkszám:PL967770-AMB

A Rozsdamentes szószos kanál 100 ml-es hosszú nyelű öblös, csőrös merőkanál a mártások kimeréséhez, adagolásához. A krémek, a puncsok igazi tálaló eszköze.

1.990 Ft
(0 értékelés)
Szűrő és kiszedő kanál
Cikkszám:PL966513-AMB

A Szűrő és kiszedő kanál az, amivel bármit eltávolíthatunk a fövő ételből legyen az úszkáló fokhagyma gerezd, petrezselyem zöld, megfőtt zöldség vagy hús.

1.850 Ft
(0 értékelés)
Zománcozott merőkanál 6 cm
Cikkszám:HU704767-BB

A Zománcozott merőkanál 6 cm fémből készített folyadékmerítő eszköz. A folyékony anyagok felvételére szolgáló homorú rész és ennek tartására való nyél alkot.

2.450 Ft
(0 értékelés)
1 - 6 / 6 termék

Termékcsoportok