Kacsasütő

Termékcsoport leírás

Kacsasütő
Vásároljon a kacsasütő kínálatunkból! Nagy-méretű boltozatos enyhén ívelt ovális alakzatú többnyire cserépből, jénai üvegből, zománcozott vaslemezből vagy öntöttvasból készült sütőtál melyben még az egészben hagyott kacsa vagy kisebb liba is jól párolható és süthető. Alkalmas még mindenféle rakott étel és sólet készítésére is. Készülhet mindenféle anyagból úgymint kőből bármilyen fémből, agyagból, üvegből stb. Alakjának oka, a célszerűség.

Termék lista

Kacsasütő aromafedővel gránit bevonattal
Cikkszám:PL201645-AMB-B

A Kacsasütő aromafedővel gránit bevonattal vegytiszta alumínium öntvényből készül több rétegű gránit bevonattal a belső felületén. Kiváló minőségű, megbízható.

22.990 Ft
(0 értékelés)
Zománcozott kacsasütő 10 literes
Cikkszám:HU741380-BB

Vásároljon a Zománcozott kacsasütő 10 literes kínálatunkból! Nagyméretű ívelt fedővel ellátott sütőtál. Egészben hagyott kacsa, kisebb liba jól süthető benne.

12.990 Ft
(0 értékelés)
Zománcozott kacsasütő 10 literes PL
Cikkszám:PL653758-DOM

A Zománcozott kacsasütő 10 literes PL gyakorlatias és formatervezett. Elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésnek, nem hiányozhat a sütőedényeink közül.

14.990 Ft
(0 értékelés)
Zománcozott kacsasütő 7 literes
Cikkszám:HU741342-BB

Vásároljon a Zománcozott kacsasütő 7 literes kínálatunkból! Ez az edény nagy méretű, magas, ovális, boltozatos és enyhébben ívelt tetővel ellátott sütőtál.

9.990 Ft
(0 értékelés)
1 - 4 / 4 termék

Termékcsoportok

Árengedményes termékek

Termék szűrő

  • Raktárkészlet szűrő
  • Termék típus
  • Ár (bruttó)
    •  -  Ft
  • Gyártó
  • Kerámiabevonatós