Üveg citromcsavaró - Üveg citromfacsaró

Az üveg citromcsavaró - Üveg citromfacsaró rövid ismertetője

Üveg citromcsavaró - Üveg citromfacsaró

Az Üveg citromcsavaró - Üveg citromfacsaró anyaga általában bor-szilikát, az-az vastag falú jénai Luminarc üveg. Olyan a konyhában használt általánosan elterjedt segédeszköz, ami a citrusfélék dús levének kifacsarási módjára szolgál. Elengedhetetlen tartozéka az konyhafelszerelésünknek, a célszerűsége pedig vitathatatlan. A legegészségesebb konyhai eszköz a citrom levének, a narancs levének kicsavarására mivel, hogy semmilyen káros anyag nem tud kioldódni a termékből, mert az olvadáspontja 1700 °C körül van. Keménysége a Mohs-féle keménységi skálán pedig 4,50-6,50 abszolút érték közé tehető.

Az üveg citromcsavaró - Üveg citromfacsaró ABC sorrendben

Üveg citromfacsaró 14 cm átmérővel
Cikkszám:FR751466

Az Üveg citromfacsaró 14 cm átmérővel egy konyhai segédeszköz. A citromcsavaró a citrusfélék dús levét hívatott kipréselni. Vastagfalu Jénai üvegből készült.

2.450 Ft
(0 értékelés)
Üveg citromfacsaró 16 cm átmérővel
Cikkszám:FR000799

Az Üveg citromfacsaró 16 cm átmérővel a citrusfélék dús levét hívatott kipréselni. A citromcsavaró egy konyhai segédeszköz. Vastagfalu Jénai üvegből készült.

2.850 Ft
(0 értékelés)
Üvegtartályos citromfacsaró 400 ml
Cikkszám:CZ327074-BQT

Az üvegtartályos citromfacsaró 400 ml -es a citrusfélék levének kinyerése való. Anyaga üveg a tartály, plexi a csavaró-facsaró egység, és szilikon tömítőgyűrű.

1.850 Ft
(0 értékelés)
1 - 3 / 3 termék

Termékcsoportok

Kiemelt termékek - Üveg citromcsavaró - Üveg citromfacsaró